Ystävänpäivä on taas käsillä ja miehellä on hyvä mahdollisuus muistaa parempaa puoliskoaan. Takavuosina ystäväni osti tyttöystävälleen rusetin ja luistimet, jotta he pääsivät rusettiluistelemaan. Tämä tarina toki päätyi polven vääntymiseen ja käyntiin terveysasemalla, mutta ajatus oli hyvä ja polvikin parantui levolla.

Ostin vaimolleni joululahjaksi Diamonfiren korvakorut ja riipuksen. Täydennän kokoelmaa ystävänpäivänä. <3
Ostin vaimolleni joululahjaksi Diamonfiren korvakorut ja riipuksen. Täydennän kokoelmaa ystävänpäivänä. <3

Jos tavoitteena on järjestää polvisäryn sijaan sydämentykytyksiä, niin tähän löytyy  onneksi lukuisia vaihtoehtoja. Perinteinen lahjaidea on suklaa tai korut, joista pureudun nyt jälkimmäiseen. En silti kiellä, etteikö suklaakin olisi hyvä, koska siinä voi päästä itsekin osille. 🙂

Diamonfire-hopeakorut

Tutustuin yhteistyökumppanimme Suokon edustamiin Diamonfire-hopeakoruihin, joita sitten ostin vaimolleni joululahjaksi. Kun lahja osoittautui mieluisaksi ja päätyi seuraavaan iltatilaisuuteen päälle, uskallan suositella niitä muillekin.

Pääsyitä on nimittäin kolme. Ensinnäkin Diamonfire-korut ovat tyylikkäitä, eivätkä ne tummu kuten hopeakorut yleensä. Toiseksi niitä voi käyttää hyvin ristiin, joten mallistossa riittää ostettavaa vuosiksi ja tämä helpottaa jokajuhlaista pähkäilyä siitä mitä tällä kertaa ostaisi. Kolmas hyvä syy, liittyen vahvasti toiseen hyvään syyhyn, on edullinen hinta.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Diamonfire-hopeakorvakoru. Kuva: Kultasepänliike Suokko
Näyttävät Diamonfire-hopeakorvakorut. Kuva: Kultasepänliike Suokko

Tästä syystä Diamonfire on ollut viime vuosien suurimpia menestystarinoita korualalla ja ymmärrän hyvin miksi. Jos olisin nyt menossa naimisiin, niin pystyisin ostamaan morsiamelle hääkorut ja huomenlahjan ilman konkurssia. Eikä siinäkään maa kaatuisi, jos koru häviäisi juhlinnan tuoksinnassa.

Diamonfire sisältää runsaasti erilaisia riipuksia. Kuva: Kultasepänliike Suokko
Diamonfire sisältää runsaasti erilaisia riipuksia. Kuvat: Kultasepänliike Suokko

Tässä lieneekin Diamonfiren yksi suurimpia valtteja, sillä kun näyttävät korut eivät maksa maltaita, niitä voidaan ostaa enemmän ja vaikka yksittäistä tapahtumaa varten. Toinen mielenkiintoinen kohderyhmä on varmasti nuorempi ostajakunta, joka on etsimässä kenties ensimmäistä koruaan. Nyt ei tarvitse tyytyä enää rihkamakoruun.

Yhteistyökumppanimme Kultasepänliike Suokko tarjoaa Tyyliniekan lukijoille 10 prosentin alennuksen kaikista Diamonfire-hopeakoruista alekoodilla tyyliniekkadiamon. Etu on voimassa 20.2.2014 saakka.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here