Tammikuussa 2016 lanseerattu suomalainen startup Viking Shave Club lupaa palvelullaan tuoda helpotusta parranajajien arkeen. Muutaman opiskelijan perustama yritys sai alkunsa oman tarpeen kautta, kun nuoret miehet tuskastuivat ostamaan jatkuvasti kalliita lisäteriä markettihöyliin. Kun terien ostaminen kirpaisi riittävästi, niin ostoväli piteni ja nuoret miehet huomasivat ajavansa partaa tylsillä terillä.

Erään tunnetun amerikkalaisen partahöylävalmistajan lisäterät maksavat niin paljon, että ne ovat oluen ohella yksi varastetuimmista tuotteista päivittäistavarakauppojen hyllyiltä (Kaleva 3.7.2014)

02-01-Viking-shave-club-1
Kuvassa Viking Shave Clubin malli The King

Viking Shave Clubin idea on simppeli. Asiakkaalle toimitetaan kuukausittain (tai pidemmällä aikavälillä) vaihtoterät pienessä paketissa kotiovelle. Kun postiluukusta tippuu sopivin väliajoin uudet terät, ei partaa tarvi raapia tylsillä ja kuluneilla välineillä. Koska välineet tulevat suoraan tehtaalta tukkuliikkeet ja vähittäiskauapat ohittaen, on hinnat voitu painaa erittäin kilpailukykyisiksi. Halvimmillaan terät maksavat vain euron kuukaudessa.

Höylän ja terän voi valita kolmesta vaihtoehdosta: kahden terän The Guard maksaa euron kuukaudessa, kolmen terän The Viking viisi euroa kuussa, ja viiden terän kullanvärinen lippulaivamalli The King kympin kuukaudessa. Kaikki terät valmistetaan muuten Jenkeissä, joten niiden laatu on huippuluokkaa.

02-01-Viking-shave-club-2
Tällaisessa boksissa terät toimitetaan

Tällaisten jatkuvien palveluiden kohdalla nousee aina epäilys siitä, että kuinkahan pitkään sopimukseen tilatessa joutuu sitoutumaan, Viking Shave Club ei kuitenkaan halua kiusata asiakkaitaan pitkillä irtisanomisajoilla, vaan tilauksen voi perua (tai muuttaa tilausväliä) milloin tahansa, aivan kuten Spotifyssä tai Netflixissäkin.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Jos olet perinteisen höyläajon ystävä niin käy tutustumassa Viking Shave Clubin ideaan heidän verkkosivuilla.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here