Opintojen päättyminen on hyvä syy muistaa nuorta miestä hyvällä lahjalla. Raha tai lahjakortit ovat helppoja valintoja, mutta entäpä jos haluaa muistaa konkreettisesti tyylikkäällä lahjalla? Sellaisella, josta on iloa vuosiksi eteenpäin. Tällaisella viitekehyksellä kokosin muutamia lahjaideoita, jotka voi ostaa tuntemistani kotimaisista kivijaloista tai verkkokaupoista.

MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Nahkainen viikonloppulaukku

Schoffan mallistosta löytyy laadukas nahkalaukku viikonlopun rientoihin. 48 h Leather Bag -nimellä kulkevan laukun voi ostaa ruskeana tai mustana joko Schoffan Helsingin liikkeestä tai verkkokaupasta.

Toinen upea vaihtoehto on Barbourin nahkainen viikonloppulaukku, joka on tehty kestämään ihmisiän. Kapteenskasta löytyvästä laukusta voit lukea tarkemmin aiemmin julkaisusta artikkelista.

MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Brown 48h Leather Bag. Kuva: Schoffa
Brown 48h Leather Bag. Kuva: Schoffa
Nahkalaukun kokoa voi säätää päädyistä.
Barbour Leaher Medium Travel Explorer Bag

Parranajopaketti

Märkäajoon soveltuva partahöylä tykötarpeineen on lahja, josta on iloa vuosiksi. Sitäpaitsi, märkäajo on taloudellisesti kannattavaa puuhaa sillä teräkustannukset ovat ns. gillettehöyliä huomattavasti edullisemmat. Liikkeelle pääsee vaivattomin aloituspaketilla, joka sisältää kaiken tarpeellisen. Parranajotuotteita tarjoavat kotimaiset Razor Master ja Herrainpukimo. Herrainpukimo tarjoaa toukokuun loppuun asti parranajotuotteille hyvän alennuksen alekoodilla kevatjuhla2014.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Razor Masterin valmis parranajopaketti
Razor Masterin valmis parranajopaketti. Kuva: Razor Master
Esimerkki Herrainpukimon parranajopaketista.
Esimerkki Herrainpukimon parranajopaketista.

Vyö

Vyö on oivallinen lahja jos on vähänkin perillä lahjan saajan mieltymyksistä. Nuoren miehen rentoon menoon soveltuvia vöitä löytyy markkinoilta runsaasti, joista esimerkiksi Schoffan punottu vyö tai Bassa|Collinan joustovyö ovat mainitsemisen arvoisia. Vyö on siinäkin mielessä helppo lahjaidea, että niitä on suhteellisen helppo löytää ympäri Suomea.

Schoffa Pordenone Brown Belt on klassikkovalinta.
Schoffa Pordenone Brown Belt on klassikkovalinta. Kuva: Schoffa
Värikkäät joustovyöt sopivat keväiseen ja kesäiseen pukeutumiseen. Hinta 22 €.
Bassa|Collinan joustovyöt sopivat keväiseen ja kesäiseen pukeutumiseen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here