Suuret statement-korut ovat omaan makuuni. Haluan korujeni olevan näyttäviä sekä persoonallisia, mutta kuitenkin samaan aikaan elegantteja. Kun näimme Kimberlite Diamondsin osaston Baselwordissa, sai se haukkomaan henkeä.

Edessämme avautui ensin kaksi erittäin yksityiskohtaista korua ja päätä kääntämällä huomasimme koko osaston tarjoavan kattauksen uskottamattoman upeita koruja, jota eivät kainostele tai pyydä anteeksi.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Silmät kiiluen päädyimme osastolle ja esitimme nöyrästi haastattelupyyntömme – ja toivoimme salaa, että saisimme jopa pidellä käsissämme jotakin näistä upeista koruista.

Toiveeseemme vastattiinkin odotuksiamme paremmin, kun sain mahdollisuuden kokeilla näitä lumoavia koruja. Kuin lapsi karkkikaupassa – liian paljon houkuttelevia vaihtoehtoja! Tähän ainutlaatuiseen kokemukseen pääset kurkistamaan myös allaolevan videon kautta.

Näytillä oli useita näyttelytarkoitukseen tehtyjä koruja, uniikkikappaleita, joille hintaa ei edes ollut määritelty. Tällaisia koruja olivat myös Fragrant Lotus in Breeze sekä Wuji, joita pääsin kokeilemaan.  Koruissa on selkeitä viitteitä kiinalaisiin perinteisiin, kuten kiinalaiseen oopperaan, lohikäärmeisiin ja kiellettyyn kaupunkiin, mutta modernilla ja raikkaalla tavalla.

Pääsääntöisesti Kimberlite Diamondsin korut suunnitellaan suunnittelutiimin toimesta. Kuitenkin juuri nuo korut, jotka valitsin omiksi suosikeikseni, olivat nuoren suunnittelijan Lin Zichun luovia taidonnäytteitä.

Fragrant Lotus in Breeze -korussa on käytetty yli 3000 yksittäistä kiveä. Kaulakoru on suunniteltu upeasti epäsymmetriseksi: toisella puolella on lootuksen kukkia on enemmän, mikä lisää korun mielenkiintoisuutta ja näyttävyyttä.

Sarjaan kuuluvat korvakorut ovat normaalista poiketen ikään kuin koukut, jotka asetellaan korvan taakse. Isoissa korvakoruissa oli paljon massaa ja täten korvat jaksavat kannatella painon paremmin.

Lootuksen kukat ovat liikkuvia ja siksi koru muovautuu päälle istuvasti. Lisäksi kukkaosiot ovat irrotettavissa ja käytettävissä irrallisina rintakoruina.Tämä korusarja päällä tunsin todellakin prinsessaksi tai pikemmin kuningattareksi. Nyt, yleensä puheliaalta, loppuu sanat kuvailemaan tuota tunnetta.

Toinen kokeilemani koru oli huomattavasti modernimpi, mutta samaan tapaan erittäin näyttävä katseenvangitsija.

Korun takaosassa on äärettömän taitavasti valmistettu huomaamaton sarana, mikä helpottaa korun päälle pukemista. Wuji-korun inspiraatio juontaa taiji’hin, yin & yan -ajatteluun sekä taivaan ja maan tärkeyteen elämän lähteenä.

Tästä sitten alkaakin haaveilut ja märät päiväunet. Koin itseni etuoikeutetuksi kun sain edes pienen hetken näitä hengästyttävän upeita koruja kantaa. ”Rakas Joulupukki, tänä vuonna aion olla todella todella todella – todella todella – kiltisti…”

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here