Stylefellow’n omistama Kellofoorumi on ensimmäinen itsenäinen suomalaiseen kellokeskusteluun erikoistunut keskustelufoorumi, joka on avattu maaliskuussa 2013, ollen jotakuinkin saman ikäinen kuin Stylefellow.

Kellofoorumi ja Stylefellow viettävät yhteisiä syntymäpäiviään maaliskuussa Aika tyylikäs -tapahtuman yhteydessä Tampereella, Baselworldin jälkeisenä perjantaina.

Vuosien myötä Kellofoorumin rooli on muuttunut verkkaisemman kelloaiheisen keskustelun areenaksi, sillä Facebookissa on yhteisölliseen kanssakäymiseen hyvin moderoituja ja aktiivisia ryhmiä, etunenässä Kelloharrastajat-yhteisö, johon liittymistä suosittelemme kaikille kelloista kiinnostuneille.

Kellofoorumi uudistui vuoden alussa

Uudistetulle Kellofoorumille on edelleen paikkansa, sillä uskomme hyviin sisältöihin ja haluamme tarjota Facebook-ryhmien rinnalle strukturoidumman ja journalistisemman vaihtoehdon. Foorumin vahvuus on siinä, että vanhempikin sisältö löytyy vaivattomasti joko seuraamalla jäsenneltyjä keskusteluita, tai käyttämällä hakutoiminnallisuuksia.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Kellofoorumille voi liittyä ja kirjautua helposti mm. henkilökohtaisilla Facebook-tunnuksilla.

Kellofoorumin etusivu - tammikuu 2019

Uudistaminen tehtiin harkiten ja tekniikan osalta mentiin tarpeet edellä. Päätavoitteena oli mahdollistaa keskusteluiden seuraaminen ja niihin osallistuminen vaivattomaksi kaikilla päätelaitteilla. Tämä haluttiin tarjota tyylikkäässä, Stylefellow’n henkisessä paketissa, joten foorumin ilme on edellistä versiota ilmavampi.

Kellofoorumin markkinapaikkaa on uudistettu tuomalla Trusted Seller -status hyvämaineisille myyjille.

Joona Vuorenpää
Joona Vuorenpää

Kellofoorumin tärkein uudistus näkyy sisällöissä, sillä tuotamme jatkossa foorumille keskustelunavauksia kelloalan trendeistä, taustoista ja ilmiöistä. Kovaa asiantuntemusta tälle saralle tuo Kellomies-kirjastaan ja -keskiviikoistaan tunnettu Joona Vuorenpää, jonka analyysia ja kommentointia saa jatkossa seurata myös foorumin puolella.

Kellofoorumin löydät osoitteesta Kellofoorumi.fi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here