Perheemme tarpeisiin ja omiin mieltymyksiimme täydellisesti vastaavan sohvan etsiminen on päättynyt, sillä löysimme etsimämme ja pistimme sen saman tien tilaukseen. Unelmien sohvan löytäminen oli kaiken kaikkiaan varsin työläs projekti, sillä kyse oli paitsi teknisistä ominaisuuksista, myös fiiliksestä. Toisaalta, näin se on pukeutumisessakin. 🙂

MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Valintamme oli Iskun Living-malliston divaanisohva

Loppusuoralla oli kaksi tarjousta, Iskun ja Vepsäläisen. Näistä liikkeistä löytyi kotimainen sohvamallisto, jonka selkänoja oli tarpeeksi matala ja jonka moduuleista sai suunniteltua divaanisohvan, jossa on myös toinen pääty avoimena. Kummatkin sohvat sai myös nahkaisena sellaisessa sävyssä, joka miellytti silmää. Molempien istuintuntuma oli myös halutunlainen.

Iskuun päädyimme parhaan diilin, kotimaisuuden sekä onnistuneet asiakaspalvelukokemuksen ansiosta. Myyjänä arvostin myös sitä, että tuotetta ei myyty lähtökohtaisesti alennuksella ennen kuin nostin kummelimaisesti hintakeskustelun esiin. 🙂

Tilaamamme sohva suunnitteluohjelman mukaan sillä erotuksella, että otimme myyjän suosituksesta tummanruskeat jalat.
Tilaamamme sohva suunnitteluohjelman mukaan sillä erotuksella, että otimme myyjän suosituksesta tummanruskeat jalat.

Myönnän auliisti, että Iskun väki oli hereillä sen suhteen, että he tiesivät minut Tyyliniekan bloggaajaksi ja tarjosivat yhteistyötä, jota vastaan he tulivat sohvan hinnassa vastaan. Yhteistyö näkyy mm. tapahtumina ja bloggauksina. Yhteistyössä tehdyt bloggaukset merkitsen asianmukaisesti.

Unelmiemme sohva ison säilytysrahin kanssa pitäisi kotiutua maaliskuussa Iskun tehtaalta Lahdesta.

2 KOMMENTIT

 1. Tässäkin blogikirjoituksessa paljastat jälleen sen, kuinka raha vaikuttaa arvosteluusi. Et arvostele tuotteita puolueettomasti, vaan kehut omaa kaveriverkostoa etkä tuotteita. Blogisi on aivan hyödytön tavalliselle ihmiselle, joka ajattelee puoluettomasti.

  ””Myönnän auliisti, että Iskun väki oli hereillä sen suhteen, että he tiesivät minut Tyyliniekan bloggaajaksi ja tarjosivat yhteistyötä, jota vastaan he tulivat sohvan hinnassa vastaan. Yhteistyö näkyy mm. tapahtumina ja bloggauksina. Yhteistyössä tehdyt bloggaukset merkitsen asianmukaisesti.””

  Myönnätkö että tämä tulonlähde ajaa aivan puoluuettomiin arvosteluihin 😉

 2. Hei Kari,

  Lähtökohtani on se, että mitään sellaista en kehu, joka ei kehuja ansaitse. Tämä nyt olisi se lyhyin tie. Itse en koe sitä vääränä, että saan blogin ylläpitämisestä sen yhtenä tekijänä konkreettista hyötyä, sillä laitan tähän ajallista ja jossain määrin rahallistakin panosta. Eikä edutkaan täysin ilmaiseksi tule, sillä veroilmoituksessa ne pitää osaltaan ilmoittaa. Tähän on käsitykseni mukaan tulossakin verottajalta tarkempi ohjeistus bloggaajien avuksi.

  Tuomalla avoimesti esille sen, että teen tiettyjen tahojen kanssa yhteistyötä pyrin osaltani vaikuttamaan siihen, että lukija voi asettaa kirjoitukseni oikeaan konktekstiin ja tehdä siitä oman tulkintansa. Sohvan osalta lopullinen tuomio tulee minultakin ajan myötä, kunhan käyttökokemuksia kertyy esim. puolen vuoden ajalta.

  Rättipuolella piirit ovat kohtalaisen pienet myös liikkeiden osalta ja itselleni on muodostunut muutama suosikkipaikka, joiden tuotteiden käyttämiseen olen päätynyt itselleni sopivan laadun, hinnan ja fiiliksen johdosta. Se miksi toiset näkyvät enemmän kuin toiset on myös kiinni näistä liikkeistä, sillä he ovat olleet aktiivisia.

  Uskoisin myös, että blogin sisältö ei ole täysin hyödytöntä. Esimerkiksi Tumma puku -artikkelin on lukenut pitkälti yli 10.000 lukijaa historiansa aikana ja se on lähes päivittäin joko luetuin, tai toiseksi luetuin artikkeli.

  Kiitos palautteesta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here