Omega on julkaissut tänään Instagramissa #SpeedyTuesday-faneille oman erikoismallinsa, joka pohjautuu vuonna 1978 julkaistuun ja alkujaan NASA:lle suunniteltuun ”Speedmaster Alaska III” -malliin. Tämä suoraan verkkomyyntiin – ensimmäistä kertaa Omegan historiassa – laskettu ”Speedy Tuesday” Limited Edition kunnioittaa esikuvaansa monin tavoin.

 

Klassisessa 42 millimetrin koossa toteutetun Speedmasterin koneistona on legendaarinen manuaalivetoinen 1861, joka on käytännössä sama koneisto mitä kuussa käyneet astronautit omissa Speedmastereissaan kantoivat. Aidon kuukellon tapaan lasi on hesaliittia. Takakannesta löytyy Omegan ikoninen merihevonen, sekä Limited Edition -kaiverrukset järjestysnumeroineen.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

”Speedy Tuesday” Limited Editionin kellotaulu on tyylikkäästi toteutettu, ns. käänteinen panda, jossa mustalla taustalla on vaaleat kaiverretut pientaulut. Kellotaulu on hyvin lumetettu, joten sen luettavuus hämärässä on erinomainen.

Omega Speedmaster "Speedy Tuesday" Limited Edition

Speedy Tuesday -mallin rajoitettu erä on 2012 kappaletta ja jokainen kello toimitetaan laadukkaassa nahkarullassa, joka sisältää kellon lisäksi vintage-henkisen nahkarannekkeen, mustavalkoraidallisen natorannekkeen sekä rannekkeenvaihtotyökalun.

Kuvat: Omega

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here