PostNord teki tutkimuksen, jonka mukaan ulkomaiset verkkokaupat keräävät suomalaisten rahat. Suomalaisten verkkokauppojen suurimmaksi kehityskohteeksi nostettiin ”ostokäyttäytymisen ja motivaattoreiden tuntemus sekä oman kauppapaikan ja sen tarjooman kehittäminen vastaamaan kuluttajien tarpeita”.

Tyyliniekan tavoitteena on toimia kotimaisten toimijoiden puolestapuhujana, jonka takia olemme keskittyneet pitkälti sellaisten vaatteiden esittelyyn, joita voi ostaa suomalaisesta kivijalasta – tai verkkokaupasta. Blogissa on tätä tarkoitusta varten myös oma kategoriansa ”Ostospaikat”.

Näiden lisäksi päädyimme tämän postauksen tekemiseen, johon listaamme kotimaiset verkkokaupat, joista voi ostaa klassiseen tyyliin sopivia miesten vaatteita ja asusteita.

Suomalaiset miesten pukeutumisen verkkokaupat

Huom!
Päivitämme listaa koko ajan ja jos huomaat listalta puuttuvan jonkun verkkokaupan, voit ilmoittaa sen vastaamalla tähän postaukseen tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info (at) tyyliniekka.fi. Kiitos avustasi.

4 KOMMENTIT

 1. Kaveri kuoli. Leski ei pärjää netin kanssa. Kaveri oli tarkka tapojen ja asusteiden suhteen. Häneltä jäi smokkeja, myös valkoinen risteilyä varten, kartanonisännän asu eventmustaa jne- Ymmärrettävästi hän ei halua antaa niitä afrokauppaketjulle eikä luopua muutenkaan olemattomalla hinnalla. Kuten arvata saattaa, käyttökertoja on niin vähän, että menisivät uudesta. Tilpehöörit mukana.

  Kaveri oli miehen kokoinen ja siksi kaikki on tailor made – koko noin 54-56.

  Onko suomessa laadukasta markkinaa tällaisille? Kiitollinen, edes yrityksestä auttaa. Itse en haluaisi yrittää myyntiäkään netissä. Oma ikä painaa sen verran, että ottaisi neuvottavaksi avun toisilta. Samassa tilanteessa on aikanaan suomen koko miespuolinen kansa 😉

  Hyvää talven tuloa!
  Pitsitien Wanha
  16300 0400713 545

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here