Sisältömarkkinointi

Tyyliniekka toteuttaa hyvällä maulla tehtyä kaupallista sisältöä, jonka avulla brändit rakentavat itsestään

brän

markkinointia kellomerkeille ja jälleenmyyjille brändipakettia, joka tarjoaa erinomaisen tavan puhutella tyyliä ja laatua arvostavia lukijoita. Brändipaketti on samalla sitoumus pitkäaikaiseen yhteistyöhön, jonka tavoitteena on tuottaa kaupallista menestystä brändille.

Tyyliniekka tavoittaa viikoittain noin 15.000 lukijaa.

Konkreettisesti brändipaketti sisältää oman laskeutumissivun, joka liitetään valikkoon oman kategorian alle. Laskeutumissivulle nostetaan kaikki brändiä koskettavat artikkelit.

Hyöty: Brändin nimen mukaan nimetty laskeutumissivu ja kategoria parantavat hakukonelöydettävyyttä.

Valikkoon lisätyn laskeutumissivun lisäksi brändipaketti sisältää artikkelituotantoa sovitussa rytmissä. Perusrytmi on yksi artikkeli kuukaudessa. Lähtökohtaisesti artikkelit ovat tuoteesittelyitä, joita varten Tyyliniekalle tulee toimittaa veloituksetta kutakin artikkelia varten esiteltävä tuote noin viikon mittaiseen kuvauslainaan.

Referenssi: Longines Heritage Diver

Artikkelit toteutetaan Tyyliniekan lukijakuntaa palvelevasti, jolloin niissä ei keskitytä puhtaasti tekniikkaan, vaan tavoitteena on osoittaa millaiseen käyttöön ja tyyleihin kellot parhaiten soveltuvat. Artikkeleita varten otetaan kuvia, jotka ovat brändin vapaassa käytössä 36 kuukautta artikkelin julkaisuhetkestä. Artikkeleista tehdään postaus Tyyliniekan sosiaalisen median palveluihin (FB, Twitter, Instagram).

Referenssikuva 1: Seiko5
Referenssikuva 2: Omega Seamaster Professional

Toimitusaika: Artikkelit julkaistaan sovitusti, mutta lähtökohtainen tuotantoaika on kaksi viikkoa kellokuvauslainan päättymisestä.

Investointi

Brändipaketti on määräaikainen (12 kuukautta) ja sen arvo on 3.890 € (alv 0 %). Laskutus tapahtuu kahdessa tasaerässä, sopimuskauden alussa ja puolivälissä.
Maksuehto on 14 päivää.

Tilaukset ja lisätiedot:
Matti Airaksinen, puh. 045 122 8780, [email protected]