Yhtä varmasti* kuin vuosi vaihtuu, alkaa kellovuosi Genevessä Richemont-konsernin järjestämällä SIHH (Salon International de la Haute Horlogerie) -messuilla, jossa esillä on kellomaailman kauneimpia luomuksia. Toisin kuin virkaveljensä Baselworld, keskitytään SIHH:issä vahvemmin nimensä mukaisesti Haute Horlogerie -osastoon, mutta tokihan mukaan mahtuu suomalaiseen, maanläheisempään makuun sointuvia kelloja ja kellovalmistajia, kuten vaikkapa Baume & Mercier, IWC ja Panerai. Suomalaisittain kiinnostusta herättää myös kelloseppämestari Kari Voutilainen.

SIHH-messuilla ovat kellosepät keskeisemmässä roolissa, kuin Baselworldin messuilla.
SIHH-messuilla ovat kellosepät keskeisemmässä roolissa, kuin Baselworldin messuilla.

Seuraa tapahtumaa Stylefellow’n Instagramissa

Stylefellow on tänäkin vuonna mukana tapahtumassa erikoistoimittajansa kautta ja hänen edesottamuksiaan voit seurata Instagramin kautta pitkin viikkoa. Joten kannattaa klikata seurantaan käyttäjätilit Stylefellow.fi ja Stylefellow.

Voit osallistua SIHH-keskusteluun Kellofoorumilla.

* Ja mitä tulee perinteisiin, niin nehän romuttuvat vuonna 2020, jolloin SIHH ja Baselworld järjestetään koordinoidusti peräkkäin ainakin vuoteen 2024 saakka. Ensi vuonna SIHH pidetään Genevessä 26.-29. huhtikuuta ja Baselworld jatkaa sitä heti perään 30.4.-5.5. välisenä aikana Baselissa. Ja kuten päivämääristä voi huomata, siirtyvät suurtapahtumat samalla kertaa kukonaskeleen verran keväämmälle.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

SIHH verkossa: https://www.sihh.org/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here