BMW Groupille nykyään kuuluva brittiaatelinen Rolls-Royce esitteli viime vuonna Limelight-nimisen erikoismallin isosta Phantom-luksuslimusiinistaan. 25 kappaleen eränä valmistettava erikoisversio on tarkoitettu valmistajan mukaan ihmisille, jotka viettävät elämänsä parrasvaloissa ja punaisilla matoilla. Niinpä myös auton varustelu on varsin ainutlaatuinen.

phantom_31

Takaoviin on ensinnäkin suunniteltu telineet kohderyhmän maun mukaisesti. Niinpä ovista löytyy sekä daameille tarkoitettu korukotelo että pidikkeet herrojen arvokkaille rannekelloille. Lisäksi molemmissa ovissa on kolmea parfyymipulloa varten räätälöity tila. Käsintehdyt pullot ovat peräisin Ranskan lasilaaksona tunnetusta Bresle-joen laaksosta. Ideana on, että herrasväki vaihtaa hajusteensa kolme kertaa päivässä, eli ovissa on parfyymit sekä aamulle, keskipäivälle että illalle.

phantom_51


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Lisäksi Phanton Limelightissa on uudentyyppiset takaistuimet, joiden pitäisi tarjota huippuluokan rentoutumismahdollisuudet. Penkkien suunnittelussa on konsultoitu lääketieteen ammattilaisia, ja niinpä istuimista löytyy monenlaisia toimintoja. Niihin kuuluvat mm. motorisoitu pohjetuki, jopa 27 asteen kallistusmahdollisuus, penkeistä esiin työntyvät jalkatuet ja lattiasta kääntyvät lisätuet kuin sokerina pohjalla.

phantom_41

Limelightissakin on luonnollisesti ”tavallisemmista” Rolls-Royceista tuttu tähtitaivasta imitoiva sisäkaton verhoilu, joka on toteutettu valokuidulla. Phantomin erikoismalli on tarjolla joko tummansinisenä vaalealla nahkasisustalla tai toisinpäin käännetyllä väriyhdistelmällä.

phantom_21

Lisärahalla auton saa todennäköisesti juuri haluamansa sävyisenä, mutta jo perusvärisen yksilön hankinta edellyttää varsin paksua lompakkoa. Phantom Limelightista joutuu nimittäin pulittamaan noin 650 000 dollarin verottoman summan.

phantom_61

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here