Sveitsiläinen kellonvalmistaja Raymond Weil on ollut suomalaisten kuluttajien keskuudessa pidetty kellomerkki monipuolisen mallistonsa, mainion hinta-laatusuhteensa ja hyvän saatavuutensa ansiosta. Esimerkiksi oma ensimmäinen omilla rahoilla ostamani rannekello oli Raymond Weilin Tango.

MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Viimeisen parin kolmen vuoden aikana Raymond Weilin jälleenmyyjäverkosto on toimialan kuohujen tapaan elänyt ja merkki siirtyi maahantuontiyhtiöstä suoraan tehtaan palkkalistoilla olevan maaedustajan malliin, joka on sittemmin osoittautunut onnistuneeksi siirroksi.

Kulta-Center jälleenmyyjäksi

Entinen kotikaupunkini Joensuu oli jonkin aikaa ilman Raymond Weilin edustusta, mutta tilanne muuttui loppukesän aikana, kun Kulta-Center aloitti merkin jälleenmyynnin Joensuun Prisman myymälässä sekä verkkokaupassa.

Kulta-Centerin kompaktista Raymond Weil -rannekellojen valikoimasta nostaisin esille omasta kokemuksestani upean Freelancer-sukeltajankellon, joka on klassisen tyylikäs valinta sporttisen miehen ranteeseen. Tämän lisäksi hyllystä löytyy aiemmin esittelemämme Beatles-erikoismalli, joka perustuu Raymond Weilin ehkäpä monipuolisimpaan Maestro-mallistoon.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Tarjolla on niin ikään Raymond Weilin Sellita-koneistotehtaan kanssa yhdessä kehittämään RW1212-inhouse-koneistoon perustuva Freelancer-kellomalli, joka sopii niin bisnes- kuin vapaa-ajan pukeutumiseen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here