Kuinka moni kuuluu siihen ryhmään, joka hukkaa vähintään yhdet aurinkolasit kesässä? Yhdeksi syyksi tällaiselle on esitetty sitä, että hukatut lasit eivät ole tarpeeksi arvokkaat, jotta niistä tulisi pidettyä hyvää huolta. Asiaan on onneksi sattuman kautta tullut varsin tyylikäs ratkaisu.

Ray-Ban Aviator Solid Gold -aurinkolasit.
Ray-Ban Aviator Solid Gold -aurinkolasit.

Tämän Suomen mittakaavassa suhteellisen ainutlaatuisen mahdollisuuden tarjoaa Optikkoliike Kangasniemi, jonka yrittäjä luuli tilanneensa kullanväriset Ray-Ban Aviatorit, mutta kuinkas kävikään… myymälään paukahtikin kultaiset Reiskat. Hinta pompsahti 150 eurosta 3500 euroon. 😀

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Aviator on ehdottomasti tunnetuimpia aurinkolasimalleja maailmalla. Aviator näki auringonvalon vuonna 1937 ja on ollut siitä saakka kiistaton ”bestseller” ympäri maailmaa.

Ray-Banin slogan Aviatorille on ”Never pretend. Never be who you are not. Never be afraid. Be yourself. NEVER HIDE”

Ray-Ban Aviator Solid Gold
Ray-Ban Aviator Solid Gold

Kultaiset aurinkolasit

Myynnissä olevat Ray-Ban Aviator Solid Gold -aurinkolasit juhlistavat Aviator-mallin 80-vuotiasta taivalta. Laseja on tehty maailmanlaajuisesti ainoastaan 1200 kappaletta ja jokainen malli on yksilöity kirjaamalla sarjanumero sangan sisäpuolelle. Myynnissä olevien lasien numero on 0925/1200. Kehys on kauttaaltaan 18 karaatin kultaa ja varustettu Ray-Banin parhaimmilla polarisoivilla linsseillä.

Joten nyt on nopeimmalle ostajalle tarjolla kultaiset Ray-Ban Aviator -pilottilasit, joilla on hintaa rapeat 3.500 euroa. Laseja voi tiedustella numerosta (02) 572 1205.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here