Kesän kynnyksellä on korkea aika huolehtia auringonpaisteelta suojautumisesta ja tämä tarkoittaa aurinkolasien esille kaivamista. Aurinkolaseissa tarjonta on runsasta aina euron marketlaseista useiden satojen eurojen merkkilaseihin, festarilaseista ammattikäyttöön suunniteltuihin malleihin. Kuluttajalle tämä tarjoaa huiman määrän vaihtoehtoja, mutta samalla myös runsaudenpulaa sen suhteen, mihin laseihin kannattaa päätyä.

MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Puupokat

Viime vuosina katukuvassa on näkynyt yhä enemmän trendikkäitä puisia aurinkolaseja. Yksi ensimmäisistä toimijoista on Puupokat.fi, joka toi omat lasinsa markkinoille kesällä 2014. Välivuoden jälkeen Puupokat on tehnyt paluun ja mikä merkillepantavaa, hintataso on kuluttajalle mieluisa.

Bambusta tehdyt Puupokat peililaseilla ovat kesän valopilkku.
Bambusta tehdyt Puupokat peililaseilla ovat kesän valopilkku.

Puupokat.fi-lasien taustalla on raumalaislähtöinen monialayrittäjä Samuel Paulasaari, jolle yrittäjyys ja käsityöläisyys on ollut aina tärkeää. Kaunis arki on elämän suola kuvaa hyvin Paulasaaren yrittäjyyttä, joka sisältää Puupokat.fi-verkkokaupan lisäksi lähitulevaisuudessa mm. huonekaluihin ja muihin kodin käyttöesineisiin keskittynyttä liiketoimintaa, joka tulee verstaan mukana sijoittumaan Turun seudulle.

Samuel Paulasaari on Puupokat.fi-verkkokaupan yrittäjä.
Samuel Paulasaari on Puupokat.fi-verkkokaupan yrittäjä.

Paulasaaren mukaan Puupokien tavoitteena on olla markkinoiden laajimman puisten aurinkolasien valikoiman kilpailukykyiseen hintaan tarjoava toimittaja, joiden laseja saa paitsi verkkokaupasta, myös jälleenmyyjien kivijalkamyymälöistä kautta maan. Missiona on myydä laseja ihmisten arkeen.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Bobby-mallissa huokuu vahvasti 70-luku.
Bobby-mallissa huokuu vahvasti 70-luku.

Puupokien mallisto on kattava ja se sisältää paitsi hillittyjä klassikkomalleja, myös rohkeammalle käyttäjälle suunnattuja värikkäitä ja voimakkaasti muotoiltuja laseja. Kehysten materiaaleina on käytetty bambua ja Du-Puuta, sekä Margarita’s-mallissa kerroksittain liimattua ebenpuuta ja santelipuuta.

Margarita's-aurinkolaseissa yhdistyvät tyylikäs design sekä eeben- ja santelipuu.
Margarita’s-aurinkolaseissa yhdistyvät tyylikäs design sekä eeben- ja santelipuu.
Värikkäät peililasit ovat nouseva trendi.
Värikkäät peililasit ovat nouseva trendi.

Linssit ovat polarisoituja ja sataprosenttisesti UV-suojattuja, joten niillä näkee mainiosti auton ratissa ja vesillä ilman heijastuksia. Etenkin bambusta tehdyt lasit ovat erinomaiset ajolasit, sillä ne eivät kevyinä rasita nenänpäätä ja vesillä ne pystyy noukkimaan vedenpinnalta talteen, jos sattuvat tippumaan yli laidan.

Lasien mukana voi ostaa puisen lahjarasian.
Lasien mukana voi ostaa puisen lahjarasian.

Jatkossa aurinkolasien kylkeen on saatavissa myös Ray-Ban -tyylinen nahkakotelo ja puinen lahjalaatikko pientä lisämaksua vastaan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here