Kellokonttori, Ranneaika, Kelloneuvos, Kronometri… nämä kaikki yritykset ovat tuttuja suomalaisille kelloharrastajille, jotka ovat etsineet käytettyä arvokelloa itselleen. Samaan aikaan uusien yrittäjien tunku markkinoille on ollut viime aikoina kova ja tämän ovat huomanneet myös edellä mainitut yrittäjät.

Vastatakseen markkinoiden kasvavaan paineeseen ovat neljä aiemmin mainittua yritystä päättäneet yhdistää voimansa, jonka myötä uudella yrityksellä on kattavan maantieteellisen peiton lisäksi Suomen suurin käytettyjen kellojen osto- ja myyntiorganisaatio, sekä laajin varasto.

Uuden yrityksen toimitusjohtajana aloittava, Ranneajan ex-yrittäjä Jarkko Lipponen totesi puhelinhaastattelussa yhdistymisen tulleen juuri sopivaan saumaan, sillä hänen oikea ranteensa ei olisi kestänyt enää kovempaa menoa.

Gandalf-nimellä uuden yrityksen hallitusta johtava Sami Astala kommentoi Aika tyylikäs -tapahtuman jatkoilla alulle- ja loppuunsaatettua fuusiota uransa tärkeimmäksi, sillä ilman Imatran kaltaista markkina-aluetta Kellokonttorin kasvu olisi väistämättä tyrehtynyt.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Länsi-Suomen aluejohtajana ja osa-aikaisena oloneuvoksena aloittava Jesse Haapsaari totesi fuusion syyksi yksinkertaisesti sen, että hän haluaa osaltaan luoda markkinoille uudemman ajan kelloliikkeen, jota ei tunneta sipilöinnistä.

Yrityksen vaasalaisespoolainen osakas Joni Nousiainen komppaa Haapsaaren motiiveja alleviivaamalla sitä, että uudemman ajan kelloliikkeelle ei riitä enää kronometritarkkuus, vaan lähtökohtana on vähintään masterkronometritarkkuus. Kun tiedustelin mitä tämä konkreettisesti tarkoittaa, kuittasi Nousiainen aiheen lyhyesti ”Ei minua ole tähänkään asti ennen aikojaan tulemisesta syytetty”.

Uuden yrityksen nimi on Rannekelloneuvos ja se aloittaa toimintansa 1.4.2019.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here