Hiljattain etsin valmistujaislahjaa puolisoni veljelle ja päädyimme valinnassa sveitsiläisen Tissotin rannekelloon. Tein hintakierrosta verkossa ja törmäsin ilmiöön, joka ei usein tule vastaan; Suomesta oikeasti löytyi edullisin hinta Tissotin rannekellolle. Edes kaikkivaltiaasta eBaysta ei edullisempaa hintaa tullut vastaan. Mistä hakemani Tissot-rannekellon löysin? Kultasepänliike Suokolta.

suokko_tissot

Suokolla on verkkokauppa sekä kivijalkaliike Tampereen ydinkeskustassa, eli poikkesin paikallisena Tampereen myymälässä katsomassa mallia livenä. Rannekello-ostoksilla hinnan lisäksi kannattaa huomioida palvelun arvo, etenkin metallirannekkeellista mallia ostettaessa.

Ranneketta tarvitsee usein (lue: aina) säätää sopivaksi kantajansa ranteen koon mukaan. Tämä ei ilman sopivia työkaluja tai osaamista onnistu kotitekoisesti – ei ainakaan helposti.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Kanta-asiakkaille jo ensimmäisestä ostoksesta vähintään 10 % alennus

Kuulin paikan päällä yrityksen omistajalta, Iiro Suokolta heidän uudesta kanta-asiakasohjelmasta, mikä on itseasiassa yksinkertainen: rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi, saat jo ensimmäisestä ostoksesta vähintään 10 % alennuksen. Alennusprosentti on valmistaja- tai mallikohtainen alennus.

suokko_kantaasiakkuus

Mikäli olet etsimässä rannekelloa (mm. Tissot, Calvin Klein, Thomas Sabo) tai korua, kannattaa rekisteröityä Kultasepänliike Suokon kanta-asiakkaaksi myymälässä tai verkkokaupassa. Näet heti verkkokaupassa alennetut hinnat tuotteille. Valmistajalla kuten Tissot on merkittävän iso valikoima eri malleja ja Suokolta saat tarvittaessa myös muitakin malleja tilattua hyllyssä olevien mallien lisäksi.

Kultasepänliike Suokko on Tyyliniekan yhteistyökumppani.

2 KOMMENTIT

  1. Olipa luokattoman huono artikkeli, aina otsikkoa myöten. Tiedän kyllä, että jutussa mainittu liike on Tyyliniekan yhteistyökumppani, mutta jotain rajaa kiitos.

    • Hei Suedehead! Kiitos palautteestasi. Ilmoitathan toki jos tiedät toisenkin hyvän ostospaikan Tissot-ostoksille Suokon lisäksi, olemme aina innokkaita kuulemaan hyvistä diileistä.

      Hintatietoisen kannattaa tarkistaa vaikkapa http://www.chrono24.fi sivustolta hinnoittelua eri mallien suhteen. On hyvä muistaa että EU:n ulkopuolelta ostettaessa hintaan voi tulla lisää ALV, kalliimpien postimaksujen lisäksi toki. Suokko tarjoaa yli 50€ ostoksille Matkahuollon toimituksen veloituksetta ja kotiinkuljetuksen 6,90€.

      Yksi hyvä vaihtoehto on ostaa omaan käyttöön rannekello käytettynä. Tällöin kannattaa tehdä visiitti http://www.kellofoorumi.com osoitteeseen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here