Ohjeet kello- ja tyyli-illan kumppaneille

Tyyliniekan kello- ja tyyli-ilta järjestetään 2.11.2016 kello 19-21 välisenä aikana Iskun tiloissa osoitteessa Sammonkatu 47. Mikäli ilta menee rattoisasti, kannattaa varautua maksimissaan tunnin jatkoaikaan.

Paikalle kannattaa saapua viimeistään kello 18.

Tapahtuman luonteen takia keräämme kumppaneiden edustajien nimi-, sähköposti- ja puhelinnumerotiedot etukäteen. Henkilöllisyydet myös tarkistetaan, joten mukaan tulee ottaa henkilöllisyystodistus.

Ilmoittakaa ”osastollanne” olevien ihmisten tiedot sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tiistaihin 1.11.2016 mennessä.

Pysäköinti

Pysäköintiin on runsaasti tilaa Iskun pihassa ja pysäköinti on ilmaista. Iskun rakennuksen välittömässä läheisyydessä on myös kauppakeskittymä, jonka yhteydessä on Prisman puoleisessa päässä maksullinen parkkihalli.

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikkana toimii Iskun tilat, joihin jokainen kumppani sijoitetaan pop-up -tyylisesti. Jokaiselle on katsottu alustava paikka, jota voi sitten muokata omaan makuun soveltuvaksi yhdessä Iskun henkilöstön ja Tyyliniekan väen kanssa.

Tiloissa on runsaasti sähköpistokkeita, joten jos tarvitsette sähköä, ottakaa mukaan jatkojohtoa. Tilojen yleisilme on vaalea, joten valkoinen sähköjohto on esteettisesti paras vaihtoehto.

Iskun myymälä on kokonaisuudessaan käytössämme, mutta varsinainen alue on rakennettu niin, että osastojen läpikäynti muodostaa ympyrän.

Ohjelma

Tapahtuman puheosuudet on pidetty lyhyenä, jotta vierailla on mahdollisimman paljon aikaa tutustua teihin ja tarjontaanne. Tapahtuman alussa esitetään lyhyet tervetuliaissanat Tyyliniekan ja Iskun toimesta. Tämän lisäksi haastattelemme Ville Hännistä. Edellä mainitut ohjelmanumerot pidetään aulatilassa. Mikäli jollain tulee pakottava tarve pitää lyhyt esittely tai puhe, sana on vapaa.

Tapahtuma dokumentoidaan valokuvaajan toimesta ja todennäköisesti paikalta otetaan myös videokuvaa. Kuvamateriaalin parhaat palat jaetaan tapahtuman jälkeen Dropboxin kautta. Materiaalia voitte käyttää vapaasti lähdeviittausta (Tyyliniekka.fi) vastaan.

Tapahtuman some-postauksissa pyydämme käyttämään hashtagia #kelloilta.