Sveitsiläisen luksuskonserni LVMH:n kellodivisioonan johtaja Stéphane Bianchi ja Bvlgari Groupin toimitusjohtaja Jean-Christophe Babin ovat tiedottaneet uudesta, tammikuussa 2020 Dubaissa järjestettävästä tapahtumasta – LVMH Swiss Watch Manufactures Exhibitionista – jossa LVMH:n kellomerkkeihin kuuluvat Bvlgari, TAG Heuer, Hublot ja Zenith esittelevät kansainväliselle medialle sekä retail-kumppaneilleen vuoden 2020 uutuuksiaan.

Perusteluiksi LVMH Swiss Watch Manufactures Exhibition -tapahtumalle Babin ja Bianchi toteavat kelloalalla muuttuneen tilanteen, jossa uutuuksia esiteltiin rytmitetysti ensin tammikuussa Genevessä ja sen jälkeen maaliskuussa Baselissa. Kun LVMH:n merkkien näkyvyyden kannalta tärkein globaali päätapahtuma Baselworld järjestetään ensi vuonna vasta huhti-toukokuun vaihteessa, on 13 kuukauden mittainen tauko edelliseen Baselworldiin liian pitkä.

Tiedotteessa Stéphane Bianchi toteaa myös sen, että LVMH on aiemman ilmoituksensa mukaisesti sitoutunut vuoden 2020 Baselworldiin, mutta rivien välistä on tulkittavissa, että alkukesän kynnykselle siirtynyt Baselworld on liian myöhäinen vuoden 2020 uutuuksien esittelyä (eli jälleenmyyjille myyntiä) varten.