Kelloalan suurvaikuttaja, Jean-Claude Biver on ilmoittanut siirtyvänsä syrjään LVMH:n kellodivisioonan operatiivisesta johdosta ns. non-executive chairman -rooliin ja hänet korvaa marraskuun 1. päivä alkaen aiemmin mm. Yves Rocherin johtajana toiminut Stéphane Bianchi. Järjestelyn myötä Hublotin ja Zenithin toimitusjohtajat raportoivat suoraan 53-vuotiaalle Bianchille, josta tulee kellodivisioonan lisäksi TAG Heuerin johtaja.

Jean-Claude Biver
Jean-Claude Biver

Toinen osa kellodivisioonan uudistamista on LVMH:n omistaja Bernard Arnaultin 23-vuotiaan pojan, Frédéric Arnaultin, nimittäminen TAG Heuerin strategia- ja digijohtajaksi, jota ennen hän on toiminut vuodesta 2017 alkaen TAG Heuerin Connected Watches’in johtajana.

Jean-Claude Biverin siirtyminen sivuun päivittäisjohtamisesta ja Frédéric Arnaultin eteneminen TAG Heuerin johtoportaassa kielii siitä, että omistajaperhe haluaa ottaa entistä suuremman roolin ja kontrollin kellodivisioonasta muiden omistamiensa brändien tapaan. Tästä hyvä esimerkki on Louis Vuitton, jonka toimitusjohtajana toimii Frédéric Arnaultin siskopuoli Delphine Arnault.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here