Mestarien liigan lohkovaiheen kaikki ottelut on pelattu kauden 2018-2019 osalta ja liigan finaali nähdään 1. kesäkuuta Metropolitano Stadiumilla, Madridissa, Espanjassa.

MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Champions League, eli Mestarien Liiga on Euroopan parhaiden joukkueiden kesken pelattava jalkapallosarja, joka on samalla maailman tasokkain. Kausi 201p8-2019 on jo liigan 64. kausi, joka huipentuu kesäkuun ensimmäisenä päivänä finaaliin. Historiallisesti Mestarien liigan kovin joukkue on Real Madrid, joka on kahminut mestaruuksia peräti 13 kappaletta. Tällä kertaa kuitenkin finaalissa ei nähdä Real Madridia, vaan vastakkain asettuvat Liverpool ja Tottenham.

Liigan finaalia seuraa maailmanlaajuisesti muutama sata miljoonaa katsojaa, joten kyseessä on melkoinen tapahtuma. Paikan päälle katsojista mahtuu vain 67 829 ja loput saavat seurata lähetystä joko television tai Internet-lähetysten kautta, kuten esimerkiksi mestarien liiga stream.

Välierissä kohtasivat Tottenham ja Ajax, sekä Barcelona ja Liverpool. Ottelut päättyivät Tottenham-Ajax 0-1 ja Ajax-Tottenham 2-3, josta Tottenham meni vierasmaalisäännöllä finaaliin, sekä Barcelona-Liverpool 3-0 ja Liverpool-Barcelona 4-0, josta Liverpool finaaliin täpärästi yhdellä maalilla.