LG on tuottanut REEDS Jewellersin kanssa markkinoilla olevasta LG Watch Urbanesta luksusmallin. LG Watch Urbane Luxe -mallissa on muun muassa 23-karaatin kultaus, alligaattorin nahkainen ranneke ja pianolakattu säilytyskotelo. Urbane Luxe -älykellon identiteettiä pönkittää Louis Cartierin vuonna 1910 kehittämä taittolukko. Alligaattorin nahasta työstetty ranneke on vaatinyt viisikymmentä eri työvaihetta ja sen käsittelyssä on ollut mukana peräti kolmisen kymmentä kokenutta nahkuria. LG_Watch_Urbane_Luxe_1 Kellossa käytetty 23-karaatin kulta on lujempaa kuin koruista tuttu 24-karaatin kulta ja kuitenkin painavampaa kuin kelloissa normaalisti käytettävä 18-karaatin kulta.

“Tämä tekniikan ja kädentaidon liitto on luonnollinen älykellojen evoluutio. Älykellosta on tulossa pelkän teknisen laitteen sijaan lifestyle -tuote. Uskomme, että tämä on hyvä suunta puettaville laitteille ja haluamme rohkaista tämän kaltaista muutosta”, sanoo LG Mobile Communications Companyn varatoimitusjohtaja Chris Yie.

LG Watch Urbane Luxe -mallia tehdään 500 sarjanumeroitua kappaletta ja kello tulee myyntiin tämän vuoden lokakuussa. Kellon hinta tulee olemaan noin 1200 dollaria.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here