Olemme kirjoittaneet lukuisia kertoja miten tärkeä osa miehen pukeutumista laadukkaat kengät ovat. Kengissä elintärkeä ominaisuus käyttöergonomiankin kannalta on istuvuus, joka on parasta todeta sovittamalla kenkiä jalkaan ennen ostopäätöstä. Kokosimme listauksen suomalaisista kivijalkaliikkeistä, joissa voi sovittaa ja ostaa laadukkaita käsintehtyjä nahkakenkiä, jotka kestävät aikaa ja ovat huollettavissa. Mikäli myymälässä on laadukkaiden nahkakenkien lisäksi tarjolla laatutennareita, on myös nämä merkit mainittu.

Päivitetty 12.5.2019. Päivitämme listausta sitä mukaa kun saamme tietoa toimittajista esimerkiksi alla olevan kommenttilomakkeen kautta.

24 KOMMENTIT

  1. Helsingin Stokkalla myydään Loaken lisäksi Church’s -kenkiä. Sen sijaan Helsingissä Church’s on poistunut T’Uomon valikoimasta. Heillä jatkaa britannialainen Loake, ja italialaisista mm. Mario Fagni.

  2. Mielestäni voisi lisätä Boot Factoryn, liike helsingissä ja tehdas Riihimäellä. Suomessa käsin tehtyjä laadukkaita kenkiä laadukkaista materiaaleista, voidaan huoltaa ja esim pohjien vaihto onnistuu rakenteen puolesta. Sopii hyvin suomalaiseen jalkaan, kavelykenkien ja nilkurien malliston laajuudesta voidaan olla montaa mieltä mutta mielestäni ovat erittäin tyylikkäitä.

    • Moi Aleksi. Kiitos nostosta, muutin Eliel’sin Caine Clothiersin nimelle. Muutenkin otetaan tämä listaus tarkkailuun, niin saadaan nostettua esille parhaat ostospaikat. 🙂

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here