Köyhällä ei ole vara halpaan, sanotaan. Samoin sanotaan, että halpaan ei kannata mennä, mutta edullista kannattaa sen sijaan suosia. Nahkatuotteet ovat tyypillisesti hankintoja, joissa halpa hinta kostautuu. Vaikka tiesin tämän kultaisen säännön, päätin uhmata sitä ja lopputuloksena oli leuka rinnassa eli pettymys.

Kurja nahkavyö

Kyse on kotimaisen BLC:n nahkavyöstä, josta en montaa euroa maksanut, mutta silti. Käyttökertoja vyölle tuli maksimissaan kymmenen ja lopputulos on nähdyn kaltainen, joten itseasiassa vyön hinta per käyttökerta tuli hyvinkin kalliiksi. Jatkossa en pihistele vyön hinnassa, vaan panostan laatuun. Suosittelen samaa kaikille muillekin.

6 KOMMENTIT

  1. Kas kas, minullakin muutama vyö on lyhyen käytön jälkeen näyttänyt samalta, jopa Tukholmasta NK:lta ostettu. Mutta viisitoista vuotta sitten H&M-kaupasta ostettu ja melkein päivittäin käytetty vyö on edelleen iskussa.

  2. Tuo laadukkaaksi linkkaamasi Equusleather todellakin sitä on. Voin täysin rinnoin suositella! Mutta jos haluaa kannustaa kotimaista, niin satulasepiltä voisi kysyä mittatilaustöitä. Todennäköisesti saattavat tulla jopa halvemmiksi, koska eivät yleensä osaa omaa työtään markkinoida. Nahkavalikoima toki on näillä rajallinen.

  3. Ei tarvitse olla edes tekonahkaa, näissä on ohut nahkakerros liimattu tuommoisen massan päälle, ja ohut kerros kuluu nopeasti ja lopputulos on tuon näköinen.

  4. Tilasin kokeeksi suomalaiselta nahkatöihin erikoistuneelta yrittäjävetoiselta yritykseltä nahkavyön omilla mitoilla ja yksityiskohdilla. Katsotaan mitä sieltä tulee, kirjottelen kokemuksista kun vyö on saanut käyttöä.

  5. Kannattaa ostaa vyöt etelänreissuilla. Etenkin hintalaatusuhde pelaa hyvin. Aito kunnollinen nahkavyö kestää isältä pojalle, patinoituen tietenkin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here