Sain Baselworldin messujen alla tarjouksen ottaa käyttööni Leijonan luola tv-sarjasta tutun Nikama Design -nimisen yrityksen Jaur-käsirenkaan, jota on valmistajan mukaan myyty runsaasti nimenomaan miehille. Kyseisen Leijonan luola -jakson katsoneena ja sitä kautta yrittäjän persoonaan tykästyneenä päätin ottaa tarjouksen vastaan, ilman vaatimuksia.

Nikama Design - Jaur-käsirengas 5mm, raaputettu

Jaur-käsirengas

Nikaman Jaur-käsirengas on varsin simppeli koru. Kokovaihtoehtoja on kolme, leveysvaihtoehtoja kaksi ja pintavaihtoehtoja niin ikään kaksi. Oma valintani oli kapeampi, 5 millimetrin levyinen ja pinnasta raaputettu käsirengas M-koossa. Ensimmäinen reaktioni käsirenkaan saadessani oli se, että tämähän on aivan liian iso. Mutta kyseessä on teräksestä tehty koru, jonka sain helposti taivuteltua omaan ranteeseen sopivan kokoiseksi ja muotoiseksi.

Otin käsirenkaan ennakkoluulottomasti käyttöön oikeaan ranteeseeni, sillä pidän kelloa vasemmassa kädessä, enkä ole kovin innostunut pitämään mitään muuta kellon kanssa samassa ranteessa naarmuuntumisen tai kolhimisen pelossa.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Nikama Design - Jaur-käsirengas

Nikama Design -Jaur-käsirengas

Oma ajatukseni oli testata käsirengasta messumatkan ajan, ei sen pidempään. Mutta jotain kummallista tapahtui, sillä käytännössä unohdin Jaur-käsirenkaan olemassa olon nopeasti ja kiinnitin siihen huomiota satunnaisesti, lähinnä aamuisin peseytyessäni. Rengas ei ollut missään vaiheessa tiellä läppärillä kirjoittaessa, tai muutenkaan. Kuvia varten piti itse asiassa kaivaa käsirengas esille kauluspaidan kalvosimen alta, sillä niin hillitysti se ranteeseen maastoutui.

Loppujen lopuksi Nikaman Jaur-käsirengas on jäänyt käyttöön ja tätä juttua kirjoittaessani katselen sitä ranteessani. Ehkäpä juuri Nikaman yrittäjän tarina ja käsirenkaan simppeli olemus ovat niitä syitä, miksi en ole sitä ranteestani pois ottanut.

2 KOMMENTIT

  1. Ehdotus/kysymys: voisitteko käsitellä blogissanne yrityksen henkilökortin käytön tyylikkäitä vaihtoehtoja. Yrityksessämme (helsinkiläinen lakiasiantoimisto) tulee käyttää henkilökortteja näkyvillä, jotta työntekijät erotetaan asiakkaista.

    Olisiko ideoita, millä lailla henkilökortin saa kannettua tyylikkäästi tumman puvun kanssa pilaamalla vähiten kokonaisuutta? Kiitos!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here