PÄIVITYS: Kisälli-Puku on lopettanut toimintansa.

Tampereen klassinen pukeutumistarjonta miehille nojaa pitkälti muutamiin (perhe)yrityksiin, joilla on selkeästi oma kohderyhmänsä. Sokoksen viereen on sattumalta muodostunut pienimuotoinen keskittymä, eli saman kadun varressa lähes naapureina sijaitsee kaksi alan liikettä. Toinen näistä on Kisälli-Puku, johon päätin tutustua kun löysin googlettamalla heidän valikoimistaan neulesolmioita.

Hintatietoisen miehen ostospaikka

Tuomo Nurminen
Tuomo Nurminen

Kisälli-Puku on perheyritys, jossa konstailemattomasta palvelusta vastaavat isä ja poika. Pääsin tutustumaan liikkeen tarjontaan nuoremman sukupolven edustajan, tyylikkäästi pukeutuneen Tuomo Nurmisen johdolla.

Kun kysyin liikkeen kohderyhmää, oli vastaus varsin selkeä; Kisälli-Puku on ostospaikka miehille, jotka ovat hintatietoisia ja haluavat pukeutua ns. normituroa askeleen paremmin. Kilpailuvaltiksi Nurminen mainitsee ehdottoman asiakaslähtöisen palvelun, jonka yksi ilmentymä on se, että asiakkaalle ei myydä huonosti istuvaa vaatetta, vaan kaupat jätetään ennemmin tekemättä.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Valikoima on varsin kattava

Liikeen valikoimista löytyvät puvut, irtohousut ja -takit, kauluspaidat, solmiot ja taskuliinat, vyöt ja olkaimet (tuttavallisemmin henkselit) sekä juhlapukeutumiseen smokit tykötarpeineen.

Kisälli-Puvun irtotakkitarjontaa
Kisälli-Puvun irtotakkitarjontaa

Kohderyhmän mukaisesti liikkeen valikoima on varsin klassinen ja päämerkkinä puvuissa ja takeissa on suomalainen Buzo. Buzon vahvuudeksi Tuomo Nurminen totesi joustavuuden kauppiaan suuntaan, joka tukee Kisälli-Puvun asiakaspalveluideologiaa.

Käytännön tasolla tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaalle pyritään aina hakemaan istuva kokonaisuus ja jos tämä tarkoittaa sitä, että paras kokonaisuus saadaan eri koon takki ja housut yhdistelemällä, asiakkaalle myös myydään puku näillä muutoksilla. Buzon kanssa saadaan sitten sovittua tarvittavista täydennyksistä, jotta liikkeessä on taas saman koon puvut myynnissä.

Helmenä Cavaliere

Cavalieren irtotakki
Cavalieren irtotakki

Mielenkiintoisemmaksi Kisälli-Puvun tekee se, että heillä on myynnissä ruotsalaisen laatuvalmistaja Cavalieren pukuja ja irtotakkeja. Hintatasoa kun vertailee, niin se ei poikkea Turon hintatasosta, vaikka laatu on korkeampaa.

Cavalieren pukuja ei kovin monesta paikkaa saa, joten tämä on hyvä syy poiketa kokeilemaan. Varsinkin myynnissä olevissa puvun- ja irtotakeissa oli hyvin kevyesti topatut hartiat, jotka näyttävät keskimäärin paremmilta kuin voimakkaasti topatut hartiat. Lisäksi kannattaa tutustua neulesolmioihin ja pellavataskuliinoihin, joita ei etenkään Tampereelta juuri löydä.

Kisälli-Puvun löydät Tampereelta Sokoksen takaa osoitteesta Hallituskatu 9.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here