Stockholm KravattTyyliniekan vaatekaappiin on ilmaantunut Stockholm Kravattin tuotepakkaus, joka sisältää tyylikään silkkisen solmion ja taskuliinan. Tämän solmio-taskuliinapaketin jaamme eteenpäin pienen kilpailun muodossa.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa ja se tapahtuu perustelemalla tämän kirjoituksen lopussa olevalla kommenttilomakkeella miksi juuri sinun pitäisi saada tämä tuotepaketti.

Kilpailuaikaa on 31.5.2013 kello 24 saakka.

Kilpailuun voit osallistua nimimerkillä, kunhan vain laitat vastaukseesi toimivan sähköpostiosoitteen josta saamme sinut kiinni voiton kohdalle sattuessa. Antamaasi sähköpostiosoitetta emme käytä mihinkään muuhun tarkoitukseen.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Tuomarina toimii Mikael Jungner

Kilpailun voittajan valitsee Yleisradion entinen pääjohtaja, nykyinen kansanedustaja Mikael Jungner, jonka oikeamielisestä päätöksestä ei voi valittaa. 🙂

7 KOMMENTIT

 1. Moro! Tuotepaketti kuuluu minulle luonnollisesti siksi, että vaatekaapissani on vuosikaudet ollut taskuliinan mentävä aukko. Olen muistaakseni viimeksi käyttänyt taskuliinaa vuonna 1999, mutta vasta Tyyliniekan blogia luettuani olen havahtunut ymmärtämään, miten väärässä olenkaan ollut. Lisäksi väri näyttäisi sointuvan miellyttävästi yhteen työnantajani logon kanssa, tehden käyntikortin antamisesta toivon mukaan aiempaa visuaalisesti mieleenpainuvamman elämyksen.

 2. Olen laihtunut viimeisen kahden vuoden aikana niin suuresti, että puvun lisäksi isoiksi ovat jääneet myös kravatit ja taskuliinat. Nykyisin ne ovatkin tulevaisuuden purjeveneeni purjeiden raaka-aineita. Sopivan kokoinen kravatti olisi jättekiva! 🙂

 3. Olen aina ollut ’mirri’miehiä, josta olen saanut kuulla pienen ikäni ja nyt kun olen aloittanut yrittäjänä, on edessäni vaikea valinta, ’uskallanko’ kokeilla solmiota ja liinaa, joita niin kovin minulle varsinkin on suositeltu tai suorastaan tyrkytetty. Palkinto olisi oiva ja mukava tapa päästä mukaan solmiomiesten maailmaan.

 4. Tämän paketin pitäis kolahtaa meidän postilaatikosta, koska meidän maajussin vaatekaappi ei oo koskaan taskuliinaa nähnytkään. Ja koska sen maajussin aika menee juuri tälläkin hetkellä pellolla suurin piirtein 20 tuntia vuorokaudesta, voitte olla melko varmoja siitä, ettei kaupastakaan sitä taskuliinaa ehdi hakemaan. Kun sieltä pellolta sitten seuraaviin juhliin suihkun kautta riennetään, oispa vaan makia sujauttaa maajussin taskuun komia liina ja kaulaan vielä solmio samaa settiä 😉

 5. Kyynelhelmi poskella ystävän,
  rannalla sydän kuuntelee.
  Ilosta itkee, ymmärrän.
  Kesäilta silkillään hivelee.

 6. Jos saan ne, otan niistä kuvan, photoshoppaan asusteet irti taustasta ja asetan komean mieheni kuvan päälle liian väljän t-paidan kohdalle ja haaveilen, että hän joskus ostaisi puvun…

 7. Tuomari Jungner on puhunut ja voittajaksi valikoitui Tiina. Hänelle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti ja postipaketti on valmis lähetystä varten.

  Kiitos kaikille osallistujille. 🙂

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here