Arvostamme Kelloniekassa kelloharrastuksen monimuotoisuutta. Kellojen ei tarvitse olla edes harrastus, vaan suhtaudumme hyvillä mielin kaikenlaiseen kellonkäyttöön. Jollekin kello on puhtaasti ajannäyttäjä, toiselle taas tyyliä täydentävä asuste, kolmannelle vakava keräilyharrastus. Yhtäkaikki, usein kelloihin liittyy jokin tarina ja sen haluamme kuulla.

Ensimmäinen "oikea" kelloni oli Kellofoorumilta ostamani Seiko5.
Ensimmäinen ”oikea” kelloni oli Kellofoorumilta ostamani Seiko5.

Kerro oman kellosi tarina ja voita Kämmenen ajohanskat

Kelloniekan tarina on saanut alkunsa pukeutumisesta kiinnostuneiden miesten toimesta, jotka innostuivat nopeasti myös kelloista. Ja kun tyylikkäästä pukeutumisesta on kyse, ei pelkkä kello riitä vaan siihen liittyy paljon muutakin. Kuten esimerkiksi tyylikkäät ajohanskat suomalaiselta brändiltä, jolla itsellään on hyvä tarina kerrottavanaan.

Tämän takia päätimme yhdistää kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Kertomalla kuvineen oman kellosi tarinan voit voittaa Kämmenen laadukkaat ajohanskat. Osallistuminen tapahtuu lähettämällä kellotarina kuvineen osoitteeseen [email protected]. Julkaisemme sen editoituna (mahdolliset kirjoitusvirheet ja sen sellaiset) Kelloniekassa.

Huhtikuun lopussa Kämmenen yrittäjäkolmikko yhdessä Kelloniekan toimituksen kanssa valitsee parhaan tarinan ja hänelle lähetämme vapaavalintaiset ajohanskat olemassa olevasta The Driver -mallistosta.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Kämmenen ajokäsineet ovat rannekellon hyvä kaveri.
Kämmenen ajokäsineet ovat rannekellon hyvä kaveri.

Tarkemmat ohjeet

  • Lähetä tarina sähköpostin viestikentässä tai liitetiedostona osoitteeseen [email protected]
  • Liitä samaan sähköpostiin valokuvat (jpg, kuvakokona 1024 pikseliä leveä, max. 300 kt), liitä mukaan myös mahdollinen kuvaajan nimi niin lisäämme sen kuvan alle.
  • Kerro millä nimellä/nimimerkillä haluat jutun julkaistavan.
  • Lähettämällä kellotarinan vakuutat, että sinulla on oikeus lähettämääsi materiaaliin ja Kelloniekalla on lupa ne julkaista.
  • Osallistumisaikaa on 30.4.2015 asti.
  • Voittajan ilmoitamme 7.5.2015 mennessä.

Alennus Kelloniekan lukijoille!
Mikäli et jaksa odottaa kampanjan loppuun asti, voit hyödyntää 10 % alennuskoodia kelloniekka. Alennus on voimassa 7.5.2015 asti.

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here