Suomalainen kelloyhteisö on saanut uuden kaupallisen jäsenen, kun Kellotori-niminen verkkokauppa avasi virtuaaliovensa. Kellotorin takana vaikuttaa Toni Pietilä, joka tunnetaan paitsi Kellohuone Pietilän toisen sukupolven tekijänä, myös Suomen Kelloseppäliiton puheenjohtajana. Kellotorin operaattorina toimii analogisesta kameramaailmasta tuttu Toriverkosto Oy.

Kellotorin idea

Kellotorin ideana on tarjota kuluttajille luotettava verkkokauppa, josta voi keskitetysti ostaa suomalaisten kelloalan yritysten rannekelloja, joiden myyntikunto on tarkastettu ja luokiteltu. Logistiikan kannalta verkkokauppa tarjoaa ostajalle helppoutta, sillä samalla tilauksella voi ostaa itselleen useamman myyjän tuotteita, joille tilaukset sitten välitetään verkkokaupan toimesta. Ostetuilla kelloilla on 14 päivän palautusoikeus.

Kellotorilla kellojen kunto luokitellaan kahdella mittarilla; visuaalisesti ja mekaanisesti. Kuntoluokkia on viisi, joista selviää edellä mainittujen mittarien mukainen kunto.

Kellotorin hakukoneella voi etsiä itselleen sopivaa kelloa monipuolisilla hakukriteereillä.
Kellotorin hakukoneella voi etsiä itselleen sopivaa kelloa monipuolisilla hakukriteereillä.

Kellotori.fi on ensimmäinen suomalainen käytettyjen kellojen kauppa, jossa voi valita ostoskoriin myös kellon huollon. Huoltoa vaativille kelloille on tehty huoltoarvio ja etsitty varaosat ennen myyntiin laittamista, mikäli kellon huoltoväli on jo umpeutunut tai edellisestä huollosta ei ole todistusta kellon mukana.

Myyntikanava kelloja myyville yrityksille

Rannekelloja myyville yrityksille ja yrittäjille Kellotori tarjoaa sähköisen myyntikanavan omien kanavien lisäksi. Kellotorin kautta tulleet tilaukset ovat kaikki maksettuja, joten ne ovat kellojen myyjille riskittömiä kauppoja. Kellotori.fi etsii aktiivisesti uusia yrityksiä mukaan.

Tutustu Kellotorin valikoimaan osoitteessa kellotori.fi.

1 KOMMENTTI

  1. Hei, minulla on mieheni vanha Ebel-merkkinen rannekello, jonka haluaisin myydä. Otatteko myyntiin?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here