Kelloniekan päätoimittaja Matti Airaksinen on kutsuttu tänään kello 17.20 lähetettävään Yleisradion Tampereen iltapäivä -radio-ohjelmaan keskustelemaan kelloista ja kelloharrastuksesta. Lähetystä voi kuunnella radion lisäksi livenä Ylen nettisivuilta.

Kuuntele haastattelu Yle Areenasta.

Aika lähteä haastatteluun.
Aika lähteä haastatteluun.

2 KOMMENTIT

  1. Ylen sivuillakin näkyy paha etikettimoka, metallihihna pukutakin kanssa. Aina puvun kanssa nahkahihna! Samaa on saanut hävetä monien ministerien kanssa, mm Katainen piti jotain muovirimpulakelloa kun oli kansainvälisissä kokouksissa. Kyllä hävetti suomalaisten puolesta.

  2. Kiitos Markku kommentistasi. Tässä kohtaa haastaan vähän, sillä teräsranneke on mielestäni täysin hyväksyttävä rannekevalinta kelloon myös puvun kanssa. Kunhan unohdetaan kaikista formaaleimmat tilanteet, kuten esimerkiksi tumman puvun kanssa, jolloin itsekin suosin nahkaranneketta. Mutta arkipuvun kanssa teräsranneke on täysin ok.

    Teräsranneke on monin paikoin myös järkivalinta, eli kuten minä joka hikoilee kesällä helposti, puvun kanssa nahkahihna ei näe pitkää elämää hikoilun takia. Metalliranneke ei ole niin nöpönuuka hien kanssa ja sitä voi turvallisemmin mielin pestä puhtaaksi..

    Ministerien rannetietokonevillityksestä olen kyllä täysin samaa mieltä. Se on kamala näky.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here