Facebookissa toimivan Kelloharrastajat-yhteisön toista kertaa Lastenklinikoiden Kummien hyväksi järjestämä joulukeräys on noussut viime päivinä kansalliseksi ilmiöksi, sillä se on rikkonut kaikki aiemmat yksittäisiin keräyksiin kohdistuneet ennätykset. Nyt tämä keräys on rikkonut maagisen sadantuhannen euron rajan.

Keräyksen yksi hieno piirre on ollut kelloharrastaja Harri Kivisen upeat kuvapostaukset, joissa on buustattu keräyksen etenemistä. Kuva: Harri Kivinen
Keräyksen yksi hieno piirre on ollut kelloharrastaja Harri Kivisen upeat kuvapostaukset, joissa on buustattu keräyksen etenemistä. Kuva: Harri Kivinen

Kelloharrastajien keräys on osoittanut miten yksi pääasiassa sosiaalisessa mediassa toimiva harrastajayhteisö voi tehdä halutessaan paljon hyvää. Yhteisöllisyys on tarttunut yksittäisistä jäsenistä myös yrityksiin, jotka ovat osallistuneet keräykseen lahjoituksin ja viemällä viestiä eteenpäin omissa kanavissaan.

Keräyksen puuhamies Miika Manninen hehkuttaa:

On käsittämättömän upeaa, kuinka yhteisö on lähtenyt tähän täysillä mukaan. Yhteinen tsemppaus ryhmässä ”satkun” ylittämiseen on koskettavaa!


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Kelloharrastajat-ryhmän perustaja Joonas Kokko säestää:

Tämä kertoo siitä kuinka upea yhteisö meillä on! Viime vuoden jälkeen uskottiin että mennään kyllä tavoitteesta yli selvästi, mutta on tämä jotain josta ei uskaltanut nähdä edes unta.

Keräys on käynnissä jouluaattoon asti ja siihen voi osallistua täällä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here