Kelloniekkaa julkaiseva Miehistömedia Oy on ostanut suositun Kellofoorumi-yhteisön. Tavoitteena on yhdistää laadukkaasti toimitettu sisältö ja yhteisöllisyys niin, että kelloharrastajat, kelloista kiinnostuneet sekä kaupalliset toimijat kohtaavat sulassa sovussa.

Eri kohderyhmät yhdistävää Kelloalan toimijaa ei Suomessa vielä ole, ja tähän segmenttiin itsenäisinä medioina jatkavien Kellofoorumin ja Kelloniekan tiivis yhteistyö tähtää. Foorumia ei ole tarkoitus täyttää hallitsemattomasti bannereilla, koska keskustelupalstan ydin on käyttäjien välisessä vuorovaikutuksessa – ei mainonnassa. Ensivaiheen merkittävin muutos on responsiivisuuden tuominen foorumiin, jolloin sen käyttäminen eri päätelaitteilla helpottuu.

Kellofoorumi.fi
Kellofoorumi.fi

Suomalainen kellokulttuuri on voimistunut viimeisen parin vuoden aikana merkittävästi ja tämä on näkynyt Kellofoorumin suosion lisäksi useiden kelloblogien (mm. Kellohai, Tiuku repii, Kellomies) ja kelloalan pienyrittäjien ilmaantumisena, sekä parina aktiivisena Facebook-harrasteryhmänä (Kelloharrastajat Suomi, Horologia).

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here