Tänään tulee kuluneeksi tasan kaksi vuotta siitä, kun avasimme tiimin punnerruksen tuloksena Tyyliniekan blogin. Matka on ollut opettavainen ja tuntuu, kuin se olisi vasta alussa. Ja mikäli se meistä kiinni on, näin on myös jatkossa. Ilahduttavaa on huomata, että julkaisuvaiheessa lausutut sanat pitävät edelleen paikkaansa, eli olemme pysyneet valitsemallamme tiellä:

Tyyliniekka.fi on suomalaisen miehen asialla (5.3.2013)
Tyyliniekka.fi on suomalaisille miehille suunnattu blogi, jonka ytimessä ovat klassinen tyyli ja pukeutuminen. Blogin tarkoituksena on antaa käytännönläheisiä vinkkejä ja neuvoja ajattoman tyylikkääseen pukeutumiseen, sopivan rennolla otteella. Kirjoitukset käsittelevät miesten pukeutumisen eri osa-alueita sekä aiheeseen liittyviä ajankohtaisia ilmiöitä.

Ruskea villasolmio toimii hyvin sinisen ja harmaan kanssa. Kuva: Jake Papinaho
Ruskea villasolmio toimii hyvin sinisen ja harmaan kanssa. Kuva: Jake Papinaho

Osaamisemme ja ymmärryksemme tyylistä on kasvanut matkan aikana huimasti, ainakin omalta osaltani voin allekirjoittaa sen täysin. Se mikä ei ole muuttunut on intohimo tyyliä kohtaan, josta on muodostunut osalle meistä ammatti. Matkan tärkein opetus on ollut se, että ei ole olemassa valmista, vaan tyyli ja omat mieltymykset muuttuvat koko ajan, joka on tehnyt välillä hallaa lompakolle. Toisin kuin elämästä, tästä matkasta olemme selvinneet vielä hengissä.

Rakkaudesta kelloihin

Kahden vuoden aikana olemme löytäneet toisen intohimon, nimittäin rannekellot. Tämän on voinut huomata esimerkiksi Instagram-postauksistani, joissa kellot ovat vilahtaneet entistä useammin. Olemme kelloista myös kirjoittaneet muutamia juttuja ja niitä on toivottu kovasti lisää.

Ensimmäinen automaattikello ja Kämmenen ajohanskat. Porttiteoriaa parhaimmillaan.
Ensimmäinen automaattikello ja Kämmenen ajohanskat. Porttiteoriaa parhaimmillaan.

Innostusta ei ole laimentanut Kellofoorumin ylläpitotiimiin kuuluminen, tai Kelloharrastajien FB-ryhmään liittyminen. Päinvastoin, porttiteoria toimii tässäkin tapauksessa ja kun pikkusormi on annettu, on koko käsi menossa kovaa vauhtia kellomaailman syövereihin.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Kelloniekka

Tästä saimmekin idean julkaista Tyyliniekalle sisarblogin nimeltä Kelloniekka. Julkaisun halusimme ajoittaa tälle päivälle, kun vietämme Tyyliniekan kaksivuotista taivalta. Kelloniekan idea on samansuuntainen kuin Tyyliniekan, eli haluamme julkaista sisältöä joka on suunnattu paitsi harrastajille, myös kelloista kiinnostuneille – sukupuoleen katsomatta.

Kiitos kuluneesta kahdesta vuodesta

Tyyliniekkaa on tehnyt sitoutunut tiimi, johon kuuluvat lisäkseni Jussi Häkkinen, Tommi Puuska, Joose Luukkanen ja uutena vahvistuksena Jukka Mykkänen. Lisäksi olemme saaneet toimituksellista apua useilta lukijoiltamme.

Kiitoksen ansaitsevat myös yhteistyökumppanimme, jotka ovat osaltaan tukeneet matkaamme.

Kiitos.