Stylefellow

Mielenkiintoista sisältöä kelloista ja tyyleistä.

Stylefellow lyhyesti

Stylefellow on tyylikkään elämän lipunkantaja, johon kuuluvat mm. pukeutuminen, korut, rannekellot, lifestyle ja asuminen. Sisältömme kumpuavat toimittajiemme omakohtaisista tuntemuksista ja kokemuksista, sopivan rennolla otteella.

Teemme yhteistyötä

Lähestymiskulmamme on myös kaupallinen, eli haluamme nostaa esille laatutoimittajia, joita kannattaa suosia. Erityisen tärkeäksi koemme tuoda esille suomalaisia yrityksiä ja yrittäjiä, joilta saa laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös hyvää palvelua.

Toimittajamme

Matti Airaksinen

Päätoimittaja, perustaja

Matti on tyylin ja rannekellojen ystävä, jonka intohimona on kokkaaminen ja tätä nykyään myös valokuvaus ja podcastit. Stylefellow'n kehittämisessä ja kansainvälistämisessä Matti on hyödyntänyt ahkerasti nuorkauppakamaritoiminnan kautta kerryttämiään johtamis- ja verkostoitumistaitoja, uiden kuin kala kansainvälisillä kellovesillä.

Jukka Mykkänen

Toimittaja, videokuvaus

Jukka pitää miehekkäistä rannekelloista ja on kiinnostunut oppimaan pukeutumaan paremmin. Videokuvaus ja -editointi sujuu päivä päivältä paremmin, kuten myös kelloesittelyt. Kesäisin Jukka veneilee ahkerasti. Kaikenlaiset kulkupelit ovat vahvasti Jukan mieleen, joten hän kiertää Jokamies.fi-verkkolehden päätoimittajana kaikki isommat kotimaiset autotapahtumat, sillä hän pitää tyylikkäistä autoista ikään katsomatta.

Minna Valtee

Toimittaja, valokuvaus

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Tommi Puuska

Valokuvaus, perustaja

Tommi on visuaalisen kerrontatapamme kehittäjä ja äärimmäisen kovatasoinen kuvaaja, joka kesyttää haastavatkin kuvausolosuhteet rautaisella ammattitaidollaan. Tommi ymmärtää laadukkaiden sisältöjen merkityksen ja hakukoneiden tärkeyden päälle enemmän kuin moni muu.

Johanna Lundán

Toimittaja, korut ja asuminen

Johanna Lundán on tuhansien ideoiden nainen, jonka tuunaus- ja DIY-sormia syyhyttää kotosalla jatkuvasti. Hän kokoaa kotiaan toimivaksi arjen luksuksella ja kesyttää haaveilujaan pala kerrallaan. Johannan intohimoja ovat nettishoppailu ja ikimuistoisten hetkien metsästys vaikkapa reissaten maailmalla. Johanna viihtyi erinomaisesti business- ja juhlapukeutumisessa ja rakastaa näyttäviä korvakoruja.