Info

Stylefellow on miesten ja naisten tyylikkään elämän lipunkantaja, johon kuuluvat mm. pukeutuminen, rannekellot, asuminen ja eläminen. Verkkolehden ytimen muodostaa sopivan rennolla otteella toimitettu sisältö, jonka opit perustuvat toimittajien omakohtaisiin kokemuksiin.

Verkkolehden ohella Stylefellow tarjoaa ajattomia tyylikoulutuksia, joissa akateemisuus loistaa poissaolollaan ja pääpaino on käytännönläheisissä pukeutumisvinkeissä, sekä kouluttajien henkilökohtaisten onnistumisten ja epäonnistumisten ruotimisessa avoimeen ja häpeilemättömään tyyliin.

Teemme yhteistyötä

Stylefellow’n lähestymiskulma on myös kaupallinen, eli haluamme nostaa esille laatutoimittajia, joiden puoleen kannattaa kääntyä kauniiseen elämään liittyvissä asioissa. Erityisen tärkeäksi koemme tuoda esille suomalaisia toimittajia, joilta saa laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös hyvää palvelua.

Herrainpukimo on saanut huomattavaa brändinrakennushyötyä Stylefelllow’n yhteistyökumppanuudesta. Kaupalliset linkit laadukkaasti kirjoitettuihin artikkeleihin tuovat myös suoraa kauppaa meille. – Tuukka Simonen, toimitusjohtaja, Ab Suomen Herrainpukimo Oy

Ota yhteyttä, niin aloitetaan yhteistyö

Stylefellow’n mediamyynnistä ja kumppanuuksista vastaa Miehistömedia Oy.

Matti Airaksinen
Miehistömedia Oy
Puh. 045 122 8780
[email protected]