Stockmannin Hullut Päivät ovat taas täällä ja kokosimme listauksen mielenkiintoisimmista tärpeistä, jotka voi ostaa verkkokaupasta. Tällä kertaa otimme lähtökohdaksi blogin kaksi pääteemaa ”Tyyli” ja ”Koti”, joihin valitsimme itseämme kiinnostavimmat tuotteet.

Tyyli

Bodyguardin puuvillaneule (useita värejä), 19,90 €
Omassa käytössäni reilu pari vuotta ollut Bodyguardin Hullari-pusero on pitänyt hyvin kutinsa, eikä se ole kerännyt juurikaan nukkaa. Pusero on hyvinkin hintansa väärti. Jos puuvillaneule vielä puuttuu vaatekaapista, niin harmaa/tummansininen on hyvä väri aloittaa, sillä sen yhdisteltävyys on huippuluokkaa. Tällä hinnalla voi ostaa vaikka molemmat värit. Tuote on ostettavista keskiviikkona kello 7.

 

Daniel Wellingtonin rannekello nahkarannekkeella, 109 €
Daniel Wellington on luonut mainetta ajattoman tyylikkäillä muotikelloilla, jotka kelpaavat tyylikkään miehen tai naisen ranteeseen. Tarjolla on useita eri vaihtoehtoja, joista ruskealla nahkarannekkeella varustettu kello sopii moniin käyttötarkoituksiin. Tuote on ostettavissa keskiviikkona kello 7.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

 

Balmuirin Helsinki-kashmirpipo, 59,90 €
Talvi pukkaa väistämättä eteen ja silloin on hyvä suojata polla hyvin. Suomalaislähtöinen Balmuir tarjoaa päänsuojaksi ajattoman tyylikästä, pehmeää ja ennen kaikkea lämmintä kashmirpipoa, joka on oivallinen ostos mm. isänpäivälahjaksi. Tuote on ostettavissa keskiviikkona kello 7.

 

HullutPaivat_TommyHilfiger-sukat-3packTommy Hilfigerin sukat 3-pack, 12,90 €
Suomen talvessa eikä edes syksyssä vedetä italotyyliin ilman sukkia, ei vaikka olisit kovempikin jätkä. Tommy Hilfigerin sukat ovat kestävää ja kuosissa pysyvää sorttia, joten niitä voi lämpimästi suositella jokaisen miehen vaatekaappiin. Kun tässä paketissa on vielä muitakin kuin mustia sukkia, on näiden ostaminen paikallaan. Tuote on ostettavissa keskiviikkona kello 7.

 

Balmuirin Liguria-villahuivi, 139 €
Balmuirilta löytyy lukuisa määrä mielenkiintoisia tuotteita asustepuolelta. Kashmirpipon lisäksi ostoslistalle päätyi Liguria-villahuivi, joka sopii suomalaiseen pukeutumiseen enemmän kuin hyvin. Huivin kuvioinnin ansiosta huivi erottuu tyylikäästi massasta, joten tässä on niin ikään oivallinen lahjaidea isälle. Tuote on ostettavissa keskiviikkona kello 18.

 

HullutPaivat_SDLR-nahkalaukkuSDLR:n Paddington-nahkalaukku, 189 €
Laadukas nahkalaukku on aina paikallaan. Laatuvalmistajana tunnetun SDLR:n musta nahkalaukku soveltuu mainiosti esimerkiksi yliyön mittaiselle reissulle. Laukkuun mahtuvat vaihtovaatteet, pyyhe ja toilettitarvikkeet heittämällä, eikä tyylistäkään tarvitse tinkiä. Tuote on ostettavissa perjantaina kello 7.

 

Koti

HullutPaivat_DeLonghi-espressokeitinDeLonghi Icona-espressokeitin, 159 €
Neljän vuoden DeLonghi-kokemuksella voin suositella tätä perusmallia lämpimästi. Iconalla saa tehtyä niin espressoa kuin cappuccinoa vaivattomasti. Maitovaahdon tekeminen onnistuu nätisti höyryttimellä. Valtaosa Instagram-tilini kahvikuvistani ovat olleet DeLonghin ansiota. Tuote on ostettavissa sunnuntaina kello 12.

 

 

HullutPaivat_Glencairn-viskilasitThe Glencairn Glass -viskilasit 2 kpl, 8,90 €
Viskit ovat hieno harrastus ja tätä jaloa juomaa kannattaa nauttia laadukkaista laseista, joista viskin aromit ja maku pääsevät oikeuksiinsa. Glencairnin lasit ovat tähän oivallinen valinta, Viskiniekan bloggareiden mukaan arkikäyttöön suorastaan parhaasta päästä. Tuote on ostettavissa lauantaina kello 7.

 

HullutPaivat_Braun-silityskeskusBraun-silityskeskus, 199 €
Silittämisen ei tarvitse olla välttämätön paha, vaan mukava toimenpide joilla vaatteita huolletaan. Braunin palkintojakin voittanut silityskeskus on oivallinen valinta kaikenlaisten vaatteiden silittämiseen, sillä sen automatiikka huolehtii, että et vahingossa pilaa kangasta liian kuumalla raudalla. Riittävä höyrynpaine varmistaa myös sen, että tulosta syntyy ja kovapäisinkin villa tottelee rautaa samalla tavalla, kuin oppilaat opettajia 60-luvulla. Tuote on ostettavissa sunnuntaina kello 12.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here