Herrainpukimon uunituore asustemallisto talveen on nyt myynnissä ja pääsin tutustumaan siihen tuoreeltaan Turun myymälässä. Ensivaikutelma mallistosta oli klassisella tavalla rohkea, sillä pääosissa ovat iloiset värit sekä voimakkaat tekstuurit ja kuviot. Tarkemmin ajateltuna asusteilla revittely sopii hyvin Herrainpukimon hillittyyn tyylifilosofiaan, jonka keskiössä ovat istuvuus ja tarkoituksenmukaisuus. Hyvin istuvan kokonaisuuden päälle kun on helppo lisätä sopivaa särmää asusteilla.

MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

[quote type=”center”]Harmonisin asustemallisto Herrainpukimon historiassa.[/quote]

PukimoBG_915x657

MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Valittu linja on toimiva, sillä kyseessä on mielestäni harmonisin asustemallisto Herrainpukimon historiassa. Talvimalliston asusteet ovat mitä suurimmassa määrin piste pukeutumis-i:n päälle ja niitä voi varsin huoletta käyttää ristiin. Mallistosta puuttuvat myös suuret ylilyönnit, joten asusteille voi luvata pitkää ikää.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Mallisto muodostuu solmioista, taskuliinoista ja huiveista

Solmioissa valinnanvaraa on runsaasti ja mallisto on jakautunut kahteen ryhmään; silkkisiin neulesolmioihin, ja merino-silkkisolmioihin. Neulesolmioissa huomiollepantavaa on kaksivärinen kudos, joka muistuttaa grenadiinia. Tämä tuo solmiolle miellyttävän kolmiuloitteisen ja kuohkean tekstuurin. Lisäksi neulesolmiot ovat normaaleja neulesolmioita sentin leveämpiä (7 cm). Merino-silkkisolmiot ovat puolestaan kevytrakenteisia ja soveltuvat niin puvun, irtotakin ja neuleen alla pidettäväksi. Näiden solmioiden leveys on klassinen 8 cm.

HP-talvimallisto-neulesolmio-sininen

MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Taskuliinoissa Herrainpukimo luottaa pellavaan, silkkiin ja villaan. Malliston ehdottomia helmiä ovat paisley-kuviolliset villataskuliinat, jotka sopivat hyvin kaikenlaisiin asukokonaisuuksiin. Rohkeampaa väritystä kaipaavalle voimakkaasti kuvioidut silkkiliinat ovat tutustumisen arvoisia.

taskuwkelt

[quote type=”center”]Okra-timanttikuviollinen huivi on tämän talven ehdoton voittaja.[/quote]

Kaulahuiveissa Herrainpukimo luottaa materiaaleissa merinovillaan ja merino-silkkisekoitukseen. Huvien värimaailma tuo puolestaan kaivattua kontrastia muuten niin tummasävytteiseen talvipukeutumiseen. Merinovillaisissa huiveissa on tarjolla kaksi klassista huiviväriä; oranssi ja harmaa. Merino-silkkihuiveissa räjähtää potti kunnolla, sillä okra-timanttikuviollinen huivi on tämän talven ehdoton voittaja. Rohkeampi pukeutuja valitsee oranssin ja hillitympi pukeutuja vihreän huivin. Yhtä kaikki, tämä huivimalli vei sydämeni.

HP-talvihuivi-okratimantti-oranssi

Talvimalliston asusteita voi ostaa Herrainpukimon myymälästä ja verkkokaupasta.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here