Turkulainen miesten vaatettaja Herrainpukimo saapuu vierailulle Oscar Softwarelle perjantaina 5.5.2017 kello 12-16. Paikan päälle saapuu mm. mittavastaava Tuomas Uotila, jolle voi varata nyt ajan mittapuku- ja -paitaostoksille. Mittapäivä pidetään Oscarin isossa salissa.

Mittapäivän aikana on mahdollista ostaa myös asusteita, jotka sopivat niin miehille kuin naisille.

Herrainpukimo tarjoaa Oscarilaisille:

  • Puvut alk. 750 e (ovh. 875 e)
  • Standardipuku 600 e (ovh. 700 e)
  • Paidat 120 e / kpl (ovh. 120-160 e) 300 e / 3 kpl
  • Chinot 160 e (ovh. 195 e)

Herrainpukimon asukokonaisuus 1200 e

  • Kaksiosainen puku Holland & Sherryn kankaasta (Crispaire, Luxury Mohair, Classic Mohair)
  • Mittapaita Essentielle tai Selection kangaslaaduista
  • Derek Rose – aluspaita ja boxerit
  • Herrainpukimo by Pantherella sukat
  • Herrainpukimon solmio ja taskuliina

Ennen paita- ja pukumitoille saapumista olisi hyvä olla jonkinlainen käsitys paidan tai puvun väristä ja käyttötarkoituksesta. Herrainpukimon kokenut henkilökunta avustaa toivotun värin ja käyttötarkoituksen pohjalta kankaan, mallin ja yksityiskohtien valinnassa jokaisen yksilöllisen tyylin ja tarpeet huomioiden.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Paitamittauksessa mitataan vaatteiden päältä kymmenisen mittaa hyvän istuvuuden takaamiseksi. Puvun mittauksessa käytetään sovituspukua, jonka avulla lopullisen puvun mitoitus hahmotetaan. Mitoille suositellaan pukeutumaan kauluspaitaan. Puvun kankaan ja yksityiskohtien valintaan sekä mittaukseen on hyvä varata aikaa yhteensä noin tunti – paitapuolella riittää noin puoli tuntia.

Mittapukineet valmistetaan Pohjois-Romaniassa käsityötä säästelemättä. Toimitusaika mittapukineilla on noin 8 viikkoa. Valmiit puvut sovitetaan ja tarvittavat hienosäädöt hoidetaan ompelijalla Turussa.

Vierailuaika on rajallinen, joten varatkaa mitta-aikanne sähköpostitse etukäteen. Mikäli kysyntä kasvaa, saadaan paikan päälle tarvittaessa toinen mittaaja.

Herrainpukimoon voi olla yhteydessä sähköpostitse myös, mikäli toivoo näkevänsä tietyn tuotteen tuotevalikoimasta paikan päällä.

Ajanvaraus ja tiedustelut

info@herrainpukimo.fi. Lisätietoja tuotteista ja niiden käyttökokemuksista voit kysyä myös Matilta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here