Kevään juhlat on juhlittu ja on hyvä hetki varautua kesän ja miksipäs ei syksyn koitoksiin. Täydellisesti istuva kauluspaita, puku, irtotakki tai housut laadukkaista materiaaleista ovat jokaisen miehen perusoikeus, joten niihin kannattaa panostaa.

MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Helsingissä on 11. kesäkuuta oivallinen tapa hankkia edellä mainitut mittatilausvaatteet ja sen kylkeen laadukkaat asusteet sekä kengät, sillä yhteistyökumppanimme Herrainpukimo järjestää Kontoret Kampissa Sähkötalon ensimmäisessä kerroksessa suositun mittapäivänsä lauantaina kello 11-17 välisenä aikana.

Herrainpukimolta voit hankkia mm. upean samettisen smokkitakin.
Herrainpukimolta voit hankkia mm. upean samettisen smokkitakin.

Herrainpukimon puvut valmistetaan korkeatasoisista kankaista hengittävällä irtoliinoituksella tai rakenteettomina, jolloin ne toimivat hyvin myös kesähelteillä. Mittatilauspaidoissa tarjolla on niin ikään kesään mainiosti sopivia puuvilla- ja pellavakankaita.

Mittausten lomassa voi tutustua myös Herrainpukimon erinomaiseen tuotevalikoimaan kuten laadukkaisiin asusteisiin, kenkiin ja parranajotuotteisiin.

Herrainpukimon mittapäivä Helsingissä 11.6.2016 kello 11-17.
Herrainpukimon mittapäivä Helsingissä 11.6.2016 kello 11-17.

Kuinka varautua mittaukseen?

Sujuvan mittausprosessin varmistamiseksi on mitoille varattava aika etukäteen. Pukumitoille saapuville Herrainpukimo suosittelee kauluspaitaan pukeutumista. Puvun tyyppiä ja väriä on myös hyvä suunnitella etukäteen, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä Herrainpukimon edustajat auttavat ilomielin oman puvun ja sen yksityiskohtien valinnassa.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Pukumittaus kestää kokonaisuudessaan noin tunnin, paitamittaus noin puoli tuntia.

Herrainpukimon puvut ja irtotakit valmistetaan irtoliinarakenteella ensiluokkaisista kankaista. Kangasvalikoimaan kuuluu mm. Vitale Barberis Canonicon, Marlanen, Cerrutin, Redan, Dormeuilin sekä Holland & Sherryn kankaita.

Mittavaatteiden hinnat ja toimitusajat

Puvut alk. 875 €
Paidat alk. 1 kpl 120 €, 3 kpl 330 €, 5 kpl 500 €
Chinot alk. 195 €
Irtotakki alk. 650 €
Irtohousut alk. 290 €
Päällystakki alk. 800 €

Mittatilaustuotteiden toimitusaika on noin kuusi viikkoa ja ne valmistetaan Euroopassa.

Aika ja paikka

Lauantai 11.6.2016 klo 11-17
Kontoret Kamppi
Kampinkuja 2 (Sähkötalo, 1. kerros)
00100 Helsinki

Pukumittaus ajanvarauksella, ajanvaraus numerosta 02 4808 1611 tai osoitteesta [email protected].

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here