Saksalaisen Haemmerin rannekelloja saa nyt Suomesta, sillä Kellodivari-verkkokauppaa pyörittävä Aikaveijarit Oy on aloittanut Haemmerin kellojen jälleenmyynnin omassa itsenäisessä verkkokaupassaan.

MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Haemmer on suunnattu isokokoisten kellojen ystäville

Haemmerin perusfilosofiana on tarjota isokokoisia kelloja (miesten mallit 50 mm ja naisten mallit 45 mm) järkihintaan ja tästä hyvänä esimerkkinä ovat Miotan koneistolla toimivat automaattikellot, joista kalleimman mallin saa euroa vaille viidelläsadalla eurolla. Kvartsimallit ovat hieman edullisempia.
[quote]”Etsimme uutta 200-400 euron hintaluokkaan sijoittuvaa kellomerkkiä Suomen markkinoille, jonka yhteydessä törmäsimme Haemmeriin. Brändillä on tiukka oma linja ja fokus (iso koko ja nuppi vasemmalla), joka herätti kiinnostuksemme ja omistajat tavattuamme päätimme ottaa kopin ja tuoda ko. brändi Suomen markkinoille”, Aikaveijareiden toinen yrittäjä Joni Öfverström kertoo.[/quote]

<a href="https://www.haemmer.fi/?product=cooper" target="_blank">Haemmer Cooper</a> on tyylikäs mustavalkoinen automaatti.
Haemmer Cooper on tyylikäs mustavalkoinen automaatti.

Haemmerilla on myös mielenkiintoinen naistenmallisto, joka on varteenotettava vaihtoehto normaaleille muotikelloille. Naisten kelloissahan kvartsikoneistot jyräävät, joten Haemmerin valikoimissa olevat automaattikellot ovat tämänkin puolesta piristävä poikkeus vallitsevaan tarjontaan.

MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

<a href="https://www.haemmer.fi/?product=charlize" target="_blank">Haemmer Charlize</a> on näyttävä naisten automaattikello.
Haemmer Charlize on näyttävä naisten automaattikello.

Nopealla rannettamisella Haemmer tuntuu jämäkältä ja laadukkaalta, joten isoa kelloa etsivälle se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen kello. Suomesta saatavaan valikoimaan voi tutustua osoitteessa www.haemmer.fi.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Alennuskoodi -20 %
Alennuskoodilla kelloniekka20 saat verkkokaupasta 20 % alennuksen syyskuun 2015 loppuun asti.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here