Tulevana viikonloppuna järjestetään Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa kaksi yhtäaikaista ja toisiaan tukevaa tapahtumaa; Suomen käsi- ja taideteollisuusmessut (Suomen kädentaidot), sekä keräilyesineiden osto- ja myyntitapahtuma (Keräily). Tapahtumat alkavat perjantaina 13. marraskuuta ja kestävät kolme päivää.

Suomen kädentaidot -messut ja Keräily-messut muodostavat oman kokonaisuutensa, jonne pääsee yhteislipulla.

Suuntana Keräily-messut

Pukeutumisen näkökulmasta katsottuna kiinnostavin tapahtuma on Keräily-messut. Syy on hyvin yksinkertainen, sillä Keräily-messujen puolelta voi tehdä todellisia löytöjä – kuten esimerkiksi kelloja.

Ville Pietilän kellotarjontaa miehille.

Ville Pietilän kellotarjontaa naisille.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Oma pakollinen vierailukohteeni on Ville Pietilän vintage-kelloihin keskittyvä osasto, josta löytyy runsas valikoima huollettuja vintage-rannekelloja. Vintage-kelloissa tämä huoltovapaus on tärkeä seikka, sillä näennäisesti edullinen hankinta voi muuttua kalliimmaksi jos sille ei ole tehty asianmukaisia huoltoja vuosien aikana.

Vintage-kellojen maailmaan voit perehtyä Kelloniekassa ja Kellofoorumilla.

 

2 KOMMENTIT

  1. Juttutekstissä kerrotaan virheellisesti, että Suomen Kädentaidot- ja Keräily-messujen kanssa yhtä aikaisesti toteutettaisiin Asta Rakentaja -messut ja Sisustus-tapahtuma. Asumisen ja rakentamisen messut sekä sisustamisen tapahtuma järjestetään ensi vuonna 5.-7.2.2016.

    Suomen Kädentaidot- ja Keräilyt-messut ovat avoinna vielä tänään sunnuntaina 15,11,2015 klo 10-17. Samalla lipulla pääsee tutustumaan molempiin tapahtumiin. Tervetuloa!

  2. Hei Meri.

    Hyvä huomio, katsoin vain epähuomiossa Tampereen Messujen etusivulta väärin, että nämä tapahtumat olisivat samaan aikaan. My mistake. Korjasin artikkelin nyt faktojen osalta kuntoon.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here