Jos kaapistasi tai pöytälaatikostasi alkaa harrastuksen myötä löytyä yhä useampia kelloja, kannattaa harkita kellolaatikon hankintaa. Kellolaatikossa kellot pysyvät hyvässä järjestyksessä, pölyltä ja naarmuilta suojattuna. Tutustuin kymmenelle kellolle tehtyyn puiseen kellolaatikkoon, joka löytyy Kruunukellon valikoimista.

Jämäkkä kellolaatikko

Mustaksi maalattu puinen kellolaatikko on jämäkän oloinen. Reunat ovat paksuudeltaan noin 15 millimetriä ja lokeroiden seinämät noin 10 millin paksuiset. Lasilla varustettu kansi aukeaa nitisemättä ja saranat tuntuvat oikein mitoitetulta. Kellolaatikon pohja on verhoiltu samettikankaalla, jotta se ei liukuisi, eikä vahingoittaisi alustaansa. Kannen etu- ja takareunan keskellä on harjatusta alumiinista tehdy somisteet.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Kellolaatikon sisältä löytyy kymmenen nahalla verhoiltua lokeroa ja niiden sisältä kaksiosaiset, niin ikään nahalla verhoillut tyynyt. Kaksiosaiset kellotyynyt ovat käytössä kätevät, sillä suuremmat kellot asettuvat mainiosti kaksiosaisen tyynyn päälle, jonka ulompi kerros on sisätyynyä hieman paksumpaa nahkaa. Pienemmille kelloille riittää puolestaan pehmeämpi sisätyyny, joka joustaa ranneketta kiristäessä ulkotyynyä enemmän.

Kellolaatikko on konstailematon ja jättää suurimman huomion sisällölle, eli kelloille. Kellot asettuvat laatikkoon nätisti ja pysyvät hyvin paikoillaan. Lasinen kansi on käytännöllinen yksityiskohta, jonka läpi kelloja kelpaa ihastella kantta avaavatta.

Kellolaatikon hinta on 169 euroa ja hinta-laatusuhde on hyvin kohdallaan.

Mitat: 22 x 35 x 10 cm
Mitat: 22 x 35 x 10 cm

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here