Oman tyylin löytäminen on ollut pitkä matka, jonka aikana olen tehnyt monia ylilyöntejä. Onneksi matkallani on ollut enemmän onnistumisia ja kaikki on lähtenyt siitä, että olen noudattanut vähemmän on enemmän -periaatetta ja olen rakentanut vaatekaapin sisältöä yhdisteltävyyden, kestävyyden ja hillityn värimaailman ehdoilla. Toisin sanoen olen oivaltanut, että oma tyylini on varsin casual-henkinen ja perustuu pitkälti maanläheisiin ja hillittyihin väreihin, sekä vaatteiden osalta ajattomiin klassikoihin.

MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Tämä on johtanut tänä vuonna siihen, että vaatekaappiini ei ole tullut uutta tavaraa, vaan olen pistänyt vähän käyttöä saaneet vaatekappaleet kiertoon ja muokkauttanut olemassa olevia vaatteita omia mieltymyksiäni vastaavaksi. Toisin sanoen vaimoni päässyt kaventamaan ja lyhentämään housujani. 🙂

Hypnon Helmet

Kun pakottavaa tarvetta vaatteiden hankkimiselle ei ole vähään aikaan ollut, on katseeni ja ajatukseni kohdistunut asusteisiin. Koska solmioita ja taskuliinoja on enemmän kuin tarpeeksi, olen kohdistanut katseeni #menswear-kuvissa usein vilahtaviin rannekoruihin. Rannekorut ovat kuitenkin olleet minulle jostain syystä haastava alue, sillä olen tottunut pitämään rannekelloa miehen ainoana koruna.

Nyt aika oli kuitenkin kypsä testille ja ratkaisu löytyi helposti lähipiiristä, sillä Tyyliniekan taustalla toimiva Tommi Puuska tekee Hypnon Helmet -nimisiä rannekoruja mittatilauksena. Tämä olikin luonnollinen valinta, sillä kapeasta ranteestani johtuen valmisrannekorut ovat olleet järjestään ranteessani liian löysiä.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA


Hypnon Helmien Vuodenajat: Syksy 2016 -rannekoru.
Hypnon Helmien Vuodenajat: Syksy 2016 -rannekoru.

Valintani kohdistui monista hienoista malleista tämän syksyn uutuuteen, Vuodenajat-malliston Syksy 2016 -rannekoruun. Prosessi oli varsin helppo, sillä Tommi kyseli ranteeni ympärysmittaa ja pari päivää myöhemmin hän nakkasi valmiin rannekorun käteeni todeten ”kokeile tuosta”. Nyt olen rannekorua pari päivää käyttänyt ja pakko se on myöntää, että pidän tästä.

Kyse voi olla keski-ikää lähestyvän miehen viimeisestä pyristelystä ikääntymistä vastaan, tai sitten mieli on kypsynyt sille, että hillitty rannekoru voi näyttää oikeasti hyvältä miehen ranteessa.

Ensimmäinen rannekoruni, Hypnon Helmiltä.

Oma huolenaihe oli rannekorun ja kellon yhteensovittaminen, tai tarkemmin sanottuna kellon naarmuuntumisen pelko. Parin päivän kokemuksella kelloon ei ole tullut poikkeavia hiusnaarmuja ja toisaalta oman filosofiani mukaisesti kellot ovat käyttöesineitä, joihin tulee väistämättä pieniä naarmuja ajan kanssa.

Lyhyen käyttöfiiliksen perusteella ranteeseeni ilmestyy jatkossa toinen ja kenties kolmaskin rannekoru. Sama tapahtuu myös vaimoni kohdalla, sillä Hypnon Helmet sopivat yhtälailla naisten ranteeseen ja vaimoni kateellinen katse oli mitä selkein lahjavinkkaus. 🙂

Rannekorut voi tilata suoraan Hypnon Helmien verkkokaupasta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here