Perjantaina esiteltiin S.U.F Helsingin ja Makian järjestyksessään toinen kollaboraatiokello, S.U.F Helsinki Makia Archipelago Edition Myrsky, jonka kantavana teemana on Helsinki. Ovathan molemmat yritykset ylpeitä helsinkiläisyydestään ja toimivat kaupungista käsin globaaleilla markkinoilla. Kello julkistettiin konstailemattomassa tilaisuudessa Makian Lasipalatsin myymälässä, jossa Stepan Sarpaneva esitteli uusinta Myrskyä kutsuvieraille.

Myrskyn uudet vaatteet

Myrsky on osoittautunut S.U.F Helsingille monipuoliseksi aihioksi, jonka pohjalle on voinut suunnitella hengeltään ja ilmeeltään erilaisia malleja – pohjavireen ollessa kuitenkin robusti, joka taipuu monenlaisiin tyyleihin. Kellon dna on kuitenkin niin tunnistettava, että sen tunnistaa Myrskyksi vaikka kaikki merkinnät jättäisi pois.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Makian kanssa tehdyn Archipelagon ”se juttu” on tällä kertaa nähtävissä Myrskyn kellotaulussa, jossa komeilee camo-kuosina Makian tyylittelemä ja käyttämä Helsingin merialueen kartta. Näennäisesti simppeli ratkaisu on vaatinut taulutehtaalta tarkkaa työnjälkeä ja viimeistelytaitoa, sillä hillitysti koholleen painetut saaret ja niiden päälle osittain painetut indeksit ja S.U.F Helsinki -logo ei ole kellotauluissa yleisesti käytetty tekniikka vaativuutensa takia.

Rannetuntuma on myrskymäiseen tapaan moitteeton.
Rannetuntuma on myrskymäiseen tapaan moitteeton.
Makian kanssa tehdyn Myrskyn tunnistaa vetonupin logosta.
Makian kanssa tehdyn Myrskyn tunnistaa vetonupin logosta.

S.U.F Helsinki Makia Archipelago Edition Myrsky on saatavana kahtena rajoitettuna versiona. Kuvissa näkyvää teräskuorista versiota on tehty 70 kappaletta (hinta 2.700 €) ja mustaa DLC-versiota on tehty 30 kappaletta (hinta 3.300 €). Muutama Myrsky oli jo myyty ennen julkaisutilaisuutta, jonka lisäksi useampi kello myytiin paikan päällä ilmeistä päätellen onnellisille omistajille.

Kelloa myyvät S.U.F Helsinki ja Makia.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here