Kun kevään aurinko alkaa pilkistää, on ihanaa kaivaa jälleen aurinkolasit esiin. Itse olen kuitenkin ollut arkajalka aurinkolasiostoksilla ja rohkeat ja näyttävät mallit ovat jääneet sovittamatta.

MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Tästä syystä onkin aivan ihanaa, että Turun Silmänilo tarjosi minulle mahdollisuuden nauttia ja tyylitellä statement- aurinkolaseilla ja pääsin makustelemaan muutamaa tämän sesongin uutuutta Tom Fordilta. Testissä olivat sekä muovi- että metallisankaiset aurinkolasit, jotka tyyliltään ovat hyvin poikkeavat toisistaan.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Metallikehyksinen Margret (mallinumero 566) on omasta mielestäni sopivalla ripauksella maskuliinisuutta varustetta vaihtoehto. Kehyksessä henkii pieni kapinallinen rock-henki, joka kuitenkin sopii myös naisellisemmankin asun kanssa. Linssi on malliltaan pilottimainen, Tom Fordin virallisen luokittelin mukaan ”butterfly”. Päässä lasit ovat hyvin kevyet ja huomaamattomat.

Lasien suorapintainen linssi on nyt kuuminta hottia, ja linssit eivät ole niin kuperat kuin yleensä. Savumainen linssi on peilipintainen ja liukuvärjätty. Liukuvärjäys pehmentää ja elävöittää peilipintaa, ja on mielestäni tyylikkäämpi vaihtoehto kovailmeiselle peilipinnalle.  Mikäli kylmähkö harmaa ei ole oma lempisävysi aurinkolaseissa, mallista on saatavilla kolme muutakin sävyä. Näillä laseilla asukokonaisuuteen saa helposti ripauksen ”munaa” ja asennetta.

Muovisankainen Alistair (mallinumero 524) on aurinkolasimalli, joka luo todellisen elokuvatähtitunteen. Suurten linssien muotoilu on kuitenkin kauniin naisellinen, ja raskaan ilmeen sijaan kevyt ja viekoitteleva. Myös Alistairissa on peilipintainen liukuvärjätty linssi, joka myös osaltaan keventää ilmettä. Tom Ford määrittelee linssin ”geometric”-muotokategoriaan. Alistairinkin linssit ovat suorat, mutta eivät aivan niin suorat kuin Margretissa.

Kuvauksiemme kaksivärinen mustavalkoinen malli oli alkuepäilyksien jälkeen todella loistava valinta. Jälleen hyvä esimerkki, että kannattaa kokeilla ammattilaisen ohjauksella jotakin sellaista, joka itseltä saattaisi jäädä hyllyyn.

Musta linssiosio täyttää tarpeet mustan ystäville. Kermansävyset sangat toimivat keventäen ja pehmentäen ilmettä – esimerkki puhtaanvalkoiset sangat olisivat jo liian kova ja kontrastinen yhdistelmä. Mallista on saatavilla viisi muutakin värivaihtoehtoa. Tämä oli mielestäni kuitenkin ehdottomasti toimiva ja mielenkiintoinen yhdistelmä, jota täydentää Tom Fordin signatuuri-metallikoristeet.

Alistair sulatti sydämeni ehdottomasti. Upeaa Hollywood-glamouria kuitenkin nykyaikaiseen henkeen! Malli on hyvin naisellinen, mutta ei kainosteleva. Todelliset statement-aurinkolasit! Istuvuus laseissa on hyvä. Vaikka laseissa onkin massaa, tuntuvat ne päässä miellyttäviltä, eikä niiden koko häiritse olemista tai toimimista. Nämä aurinkolasit päässä on helppo houkutella esiin sisäinen tähtensä ja nauttia omasta naisellisuudesta sekä ihanasti energisoivasta auringosta!

Turun Silmänilo on itsenäinen, ketjuihin kuulumaton optikkoliike, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki näkemiseen ja silmien terveyteen liittyvät palvelut. Valikoimissa on kansainvälisesti tunnetut kehys- ja aurinkolasimallistot sekä laadukkaat linssivalikoimat. Ammattitaitoisella ja yksilöllisellä palvelulla silmälasien hankinta on nopeaa, vaivatonta ja miellyttävää. Turun Silmänilolla on oma työpaja muun muassa linssien hiontaan, mikä takaa korkean laadun sekä nopean toimitusajan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here