Ruotsalaislähtöinen miesten pukeutumisen ja tyylikkään elämän verkkokauppa Care of Carl on rantautunut Suomen kamaralle avaamalla verkkokaupan osoitteessa CareOfCarl.fi. Ennen Suomea yritys on pyörittänyt maakohtaisia verkkokauppoja Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, joten tänä päivänä Care of Carl on vahva pohjoismainen toimija.

Millä Care of Carl haluaa erottautua?

Erottautumistekijäksi Care of Carl kertoo erinomaisen asiakaspalvelun, jonka tärkeys korostuu vaatteita myytäessä. Eri valmistajien kokotaulukot eroavat toisistaan ja leikkaukset ovat erilaisia, jolloin henkilökohtainen asiakaspalvelu ennen ostamista nousee ensiarvoisen tärkeään rooliin. Suomen verkkokaupasta palvelua saa suomeksi sekä ruotsiksi, Care of Carl kehaisee. Tällä hetkellä palvelua saa sähköpostilla ja puhelimitse, joten jäämme odottamaan milloin palvelua saa esimerkiksi chatin välityksellä.

Kuva: CareOfCarl.fi
Kuva: CareOfCarl.fi

Toinen erottautumistekijä on valikoima, jossa on pitäydytty laatumerkeissä. Myynnissä on useita huippumerkkejä – kuten Aspesi, Barba Napoli, Barena, Edward Green, Gitman Vintage, John Lobb, Persol ja Valstar  – joiden saatavuus on Suomessa heikko, tai sitä ei ole. Pukeutumisen kaikki osa-alueet on katettu mainiosti puvuista paitoihin, kengistä asusteisiin, hajusteisiin ja niin edelleen.

Kolmas lisä suomalaiseen elämäntyyliin on suosittu Carl Magazine, jota olen henkilökohtaisestikin seurannut pidemmän aikaa. Hyvällä maulla toteutetut artikkelit pukeutumisesta ja tyylikkään elämän eri osa-alueista ovat hieno tapa markkinoida verkkokaupassa myytäviä tuotteita ja brändejä.

Tutustu Care of Carlin verkkokauppaan osoitteessa CareOfCarl.fi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here