Brändipaketti

Brändipaketti

Stylefellow myy kellojen maahantuojille ja jälleenmyyjille brändipakettia, joka tarjoaa erinomaisen tavan puhutella tyyliä ja laatua arvostavia lukijoita. Brändipaketti on samalla sitoumus pitkäaikaiseen yhteistyöhön, jonka tavoitteena on tuottaa kaupallista menestystä kumppanillemme.

Stylefellow tavoittaa kuukaudessa yli 100.000 lukijaa. 

Konkreettisesti brändipaketti sisältää kaupallisesti rikastetun laskeutumissivun ja kategorian, joka liitetään valikkoon Kellot-kategorian alle. Laskeutumissivulle nostetaan kaikki brändiä koskettavat artikkelit, jotka näkyvät luonnollisesti myös Kellot-kategorian laskeutumissivulla.

Hyöty: Brändin nimen mukaan nimetty laskeutumissivu ja kategoria parantavat hakukonelöydettävyyttä.

Valikkoon lisätyn laskeutumissivun lisäksi brändipaketti sisältää artikkelituotantoa sovitussa rytmissä. Perusrytmi on yksi artikkeli kuukaudessa. Lähtökohtaisesti artikkelit ovat kelloesittelyitä, joita varten Tyyliniekalle tulee toimittaa veloituksetta kutakin artikkelia varten esiteltävä kello noin viikon mittaiseen kuvauslainaan. Tuote-esittelyiden lisäksi yhteistyö voi sisältää ennalta määriteltyjä lifestyle-artikkeleita, videoesittelyitä, sekä kattavammin sosiaalisen median postauksia.

Artikkelireferenssi: Longines Flagship Heritage 60th Anniversary

Videoreferenssi:

https://youtu.be/rT6yjr5IvBY

Kuvareferenssejä

Laadukas sisällöntuotanto

Kelloartikkelit toteutetaan Stylefellow'n lukijakuntaa palvelevasti, jolloin niissä ei keskitytä puhtaasti tekniikkaan, vaan tavoitteena on osoittaa millaiseen käyttöön ja tyyleihin kellot parhaiten soveltuvat. Artikkeleita varten otetaan kuvia, jotka ovat brändin vapaassa käytössä 36 kuukautta artikkelin julkaisuhetkestä. Artikkeleista tehdään postaus Stylefellow'n sosiaalisen median palveluihin (FB, Twitter, Instagram). Kuvatuista kelloista tehdään myös useita Instagram-postauksia, joissa kerrotaan kellon parhaista piirteistä.

Instagram-referenssi: S.U.F Helsinki Myrsky

Hyöty: Suomenkielistä hyvin tuotettua ja visuaalisesti näyttävää kellosisältöä on vielä varsin vähän, joten Stylefellow'n artikkelit erottuvat edukseen niin lukijoiden, kuin myös hakukoneiden silmissä.

Toimitusaika: Artikkelit julkaistaan sovitusti, mutta lähtökohtainen tuotantoaika on kaksi viikkoa kellokuvauslainan päättymisestä.

Investointi

Brändipaketti on määräaikainen sopimus (12 kuukautta) ja sen arvo on 22.800 € (alv 0 %). Laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa etukäteen (1.900 €/kk). Maksuehto on 7 päivää.

Tilaukset ja lisätiedot:
Matti Airaksinen, puh. 045 122 8780, [email protected]