Bellroy on australialainen yritys, joka sai alkunsa paksuista lompakoista. Yrityksen perustajat saivat eräänä päivänä 2000-luvun alussa idean kehitellä laadukas ja minimalistinen lompakko, johon kortit ja rahat mahtuisivat niin, että lompakosta ei tulisi paksua. Ideaa kypsyteltiin ja testattiin lähes kymmenen vuoden ajan, kunnes ensimmäinen lompakko tuli myyntiin vuonna 2010.

Bellroyn lompakot valmistetaan ympäristöystävällisesti laadukkaasta kasviparkitusta nahasta ja lompakko pysyy kasassa vahvojen tikkausten ansiosta. Ei siis ihme, että valmistaja uskoo lompakkoonsa niin, että myöntää sille peräti kolmen vuoden takuun.

cof

Tarkempaan testiin otimme Caramel-värisen Bellroy Note Sleeve -lompakon, jossa on viisi erilaista paikkaa korteille sekä setelitasku. Korttipaikoista kolme sijaitsee lompakon sisäsivuilla, joista kortit saa nopeasti käyttöön. Harvemmin käytettäville korteille löytyy paikka lompakon vasemmalta sivulta, josta ne saa kätevästi esiin vetimellä. Setelitaskun sisältä löytyy vielä läppäkannellinen tasku, johon menee mukavasti useampi kortti – tai vaikkapa pankkitunnukset, jos niitä uskaltaa mukanaan kantaa.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

sdr

Tämä lompakkomalli on myös RFID- ja NFC-suojattu, joten lähimaksusirulla varustetut kortit ovat suojassa mm. rikollisten etälukulaitteilta. Tämän tyyppinen rikollisuus ei ole vielä kovin yleistä Suomessa, mutta suojaus on käytännöllinen lisäturva paljon matkustavalle. Suojauksen varjopuoli on puolestaan se, että esimerkiksi bussikortin luku ei onnistu lompakon sisältä.

bellroy-note-sleeve-4

Lompakko toimitetaan tyylikkäässä kirjekuoressa, joten se sopii hyvin mm. lahjaksi ilman paketoimisen tuskaa. Bellroyn lompakko tarjoaa iloa vuosiksi eteenpäin ja omakohtaisesta kokemuksesta voin sanoa, että kun siihen tottuu, siitä ei halua luopua.

cof

Bellroyn lompakkoja ja muita tarvikkeita myy Mukama, jonka verkkokaupasta löytyy runsaasti tyylikkäitä tuotteita tyyliä arvostavalle miehelle – ja naiselle.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here