Baselworldin messuorganisaatio on tarttunut toimeen sen jälkeen, kun Swatch Group ilmoitti jättävänsä vuoden 2019 messut väliin karanneiden kustannusten ja konseptin vanhentumisen takia. Baselworld on ilmoittanut parin viikon välein uudistuksista, jotka ovat kohdistuneet päähallin ja sen palveluihin. Tuoreimman uudistuksen myötä itsenäisten kellonvalmistajien rooli kasvaa, sillä messujen kiinnostavin alue – Les Ateliers – siirretään 1-hallin ensimmäisen kerroksen eteläpäätyyn.

Baselworldin toimitusjohtaja Michel Loris-Melikoffin mukaan uudistuksella haluttiin huomioida Les Ateliersiin kohdistunut suuri kiinnostus. Uuden paikan myötä messut tarjoavat parhaan mahdollisen näyttämön kelloalan upeimmille luomuksille, joita ovat esittelemässä mm. Ferdinand Berthoud, MB&F, Kari Voutilainen ja Urwerk. Stylefellow’n tietojen mukaan myös Stepan Sarpaneva on totuttuun tapaan mukana.

Baselworld 2018 - Les Ateliers

Kari Voutilainen odottaa ensi vuoden Baselworldia suurella innolla.
Kari Voutilainen odottaa ensi vuoden Baselworldia suurella innolla.

Kari Voutilainen kommentoi uudistusta seuraavasti:


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Mielestäni uusi paikka on erittäin hyvä ja vihdoinkin saamme työllemme sen arvostuksen, joka meille kuuluu. Paikka tulee olemaan myös aiempia vuosia vilkkaampi. Minulle Baselworld ON vuoden tärkein kelloalan tapahtuma.

Tiedotetta kommentoi myös itsenäisen kello- ja koruvalmistaja Chopardin toimitusjohtaja Karl Friedrich-Scheufele, jonka mukaan pienemmät toimijat hyötyvät muutoksesta suuresti. Scheufelen mukaan Les Ateliers on ollut vuosittainen kävijämagneetti, jossa on esitelty poikkeuksellisimmat kellot ja jossa on nähnyt aina jotain odottamatonta. Tämän takia Les Aterliersin toimijoiden nostaminen keskeisempään rooliin on hieno muutos ja samalla upea mahdollisuus tunnettuuden kasvattamiseen.

Se ilme, kun näet jotain odottamatonta. :-)
Se ilme, kun näet jotain odottamatonta. 🙂

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here