Tyylibloggarina toimimisen parhaita puolia on se, että saan silloin tällöin yhteydenottoja tyylin parissa työskenteleviltä yrityksiltä. Tartun kuitenkin vain niihin yhteistyökuvioihin, joihin itsekin uskon. Tässä artikkelissa esitelty Anthony North on hyvä esimerkki sellaisesta.

Anthony North on suomalaisen miehen perustama kellobrändi, joka haluaa keskittyä myymään laadukkaita, tyylikkäitä ja pelkistettyjä kelloja niin miesten kuin naisten ranteisiin. Aikaisemmin muotikellojen kentällä on ollut yksi ylivoimainen brändi, Daniel Wellington. Haluamme osaltamme nostaa esiin suomalaista vastinetta ruotsalaisen Filip Tysanderin luomalle Daniel Wellingtonille.

Kirjoitamme Tyyliniekassa paljon artikkeleita ns. high-end kelloista (kellot, joiden hintaluokka on 500 – 15000€), mutta Anthony North -kellot ovat ystävällisiä pienemmällekin budjetille. 115 euron hintaan nimittäin saa tyylikkään, pelkistetyn ja toimivan peruskellon, joka toimii tilanteessa kuin tilanteessa.


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA

Mustalla vai valkoisella taululla?

Halusin kokeiltavaksi sekä valkotauluisen, että mustatauluisen kellon – molemmat mustalla nahkarannekkeella. Syy on niinkin yksinkertainen, että olen aina ajatellut, että kellon pitää olla vaalealla taululla ja nyt sain hyvän tilaisuuden kokeilla, saako mustatauluinen kello mieleni muuttumaan. Joskus uusia asioita pitää vain rohkeasti kokeilla. 🙂

Kaikki Anthony Northin kellomallit ovat 40 mm leveitä. Koko on nykymuodin mukaisesti sopivan suuri, mutta ei niin suuri etteikö se sopisi myös naisen ranteeseen. Kello on vain 7,5 millimetriä paksu, joten se kulkee ranteessa mukana sopivan huomaamattomasti. Ranneke on jämäkkää nahkaa, joka kuitenkin pehmenee parissa päivässä omaan ranteeseen sopivaksi. Juuri kuten nahkarannekkeen pitääkin.

Kellotaulu on rauhallinen ja tasapainoinen. Minuutti- ja tuntiviisari ovat normaalisti keskellä, mutta sekuntiviisari on erillisessä kehässä kello kuuden yläpuolella. Yksityiskohtia on harkitusti, esimerkkinä indeksien alla olevat urat, jotka tuovat tauluun mukavasti elävyyttä valon kanssa.

Kellot päätyivät heti ahkeraan käyttöön tyylikkyyden ja monipuolisuutensa ansiosta. Parin viikon käytön jälkeen huomasin, että valkoinen kello sai enemmän ranneaikaa. Olin siis oikeassa päähänpinttymäni suhteen. Osaltaan tilanteeseen saattoi vaikuttaa toki se, että vaimoni omi mustatauluisen kellon omaan käyttöönsä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here