Aika tyylikäs ohjeistus Turkuun 13.10.2017

Aika tyylikäs Turku järjestetään 13.10.2017 kello 19.30-21.30 välisenä aikana Iskun myymälän toisen kerroksen tiloissa osoitteessa Satakunnantie 162. Mikäli ilta menee rattoisasti, kannattaa varautua maksimissaan puolen tunnin jatkoaikaan, sillä tilat suljetaan kello 22.

Paikalle kannattaa saapua viimeistään kello 19, jolloin ehditte hyvin asettamaan omat tavaransa paikalleen ennen ovien avaamista. Huomioikaa, että tapahtuman luonne on pop-up, eli tarkoitus on asettua Iskun ympäristöön omien tuotteiden kanssa. Paikalle voi saapua myös aiemmin päivällä, jolloin kannattaa kysyä Iskun henkilöstöltä ohjeita. Tyyliniekan väkeä on paikalla kello 13 eteenpäin.

Edellisten tapahtumien kuvasatoa: 

Tapahtuman luonteen takia keräämme kumppaneiden edustajien nimi-, sähköposti- ja puhelinnumerotiedot etukäteen. Henkilöllisyydet myös tarkistetaan, joten mukaan tulee ottaa henkilöllisyystodistus.

Ilmoittakaa ”osastollanne” olevien ihmisten tiedot Eventbriten kautta normaalisti torstaihin 12.10.2017 mennessä.

Pysäköinti

Pysäköintiin on runsaasti tilaa Iskun pihassa ja pysäköinti on ilmaista.

https://goo.gl/maps/EehmcnegqnG2

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikkana toimii Iskun myymälän toinen kerros, joihin jokainen kumppani sijoitetaan pop-up -tyylisesti. Kumppanit sijoitetaan rappusten jälkeen vasemmalle, aivan Isku Interiorin tilojen viereen. Myös Isku Interiorin tilat ovat käytössä. Jokaiselle on katsottu alustava paikka, jota voi sitten muokata omaan makuun soveltuvaksi yhdessä Iskun henkilöstön ja Tyyliniekan väen kanssa. Tapahtuman luonteeseen sopivaa markkinointimateriaalia ovat esimerkiksi roll-upit ja esitteet.

Tiloissa on runsaasti sähköpistokkeita, joten jos tarvitsette sähköä, ottakaa mukaan jatkojohtoa. Tilojen yleisilme on vaalea, joten valkoinen sähköjohto on esteettisesti paras vaihtoehto.

Iskun myymälän henkilökuntaa on paikalla esittelemässä Iskun tarjontaa.

Ohjelma

Tapahtuman puheosuudet on pidetty lyhyenä, jotta vierailla on mahdollisimman paljon aikaa tutustua teihin ja tarjontaanne. Tapahtuman alussa esitetään lyhyet tervetuliaissanat Tyyliniekan ja Iskun toimesta. Tämän lisäksi haastattelemme lyhyesti Markus Salkaria ja Janne Laxia. Edellä mainitut ohjelmanumerot pidetään tapahtuma-alueen ns. aulatilassa, rappusista katsoen vasemmalla. Mikäli jollain tulee pakottava tarve pitää lyhyt esittely tai puhe, sana on vapaa.

Tapahtuma dokumentoidaan valokuvaajan toimesta ja todennäköisesti paikalta otetaan myös videokuvaa. Kuvamateriaalin parhaat palat jaetaan tapahtuman jälkeen Dropboxin kautta. Materiaalia voitte käyttää vapaasti lähdeviittausta (@Tyyliniekka.fi) vastaan.

Tapahtuman some-postauksissa pyydämme käyttämään hashtagia #aikatyylikas.

Tervetuloa!

Tiedustelut:
Matti Airaksinen
Puh. 045 122 8780 (puhelut, tekstarit, WhatsApp)
[email protected]